• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν σταματάμε εδώ!
Υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης!
Νέα 06/02/2014 - 16:54

Ο αναβάτης της Repsol Honda, Marc Marquez, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο ποτέ στην Sepang, καταρρίπτοντας το ανεπίσημο ρεκόρ του Casey Stoner που κρατούσε από το 2012. Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο Marquez ήταν μπροστά στους χρόνους, καταφέρνοντας μάλιστα να κάνει 1:59.533, δηλαδή 74 χιλιοστά κάτω από το ρεκόρ του Αυστραλού.

 

Ο χρόνος αυτός ήρθε το πρωί για τον Ισπανό άσο, σε καλές συνθήκες πίστας και χαμηλές θερμοκρασίες, ωστόσο ο ίδιο λέει ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης, ενόψει του επαναληπτικού τεστ στην ίδια πίστα, στις 26 του μήνα.

 

"Ξεκινήσαμε καλά και είμαι χαρούμενος με το πως εξελίχτηκαν οι τρεις προηγούμενες ημέρες εδώ. Είναι αλήθεια όμως, ότι πρόκειται για το πρώτο μας τεστ κι έχουμε ακόμα πολλή δουλειά. Ωστόσο ήδη κάναμε την πρώτη μας προσομοίωση και τα πήγαμε καλά", σχολίασε. "Δοκιμάσαμε πολλές ρυθμίσεις και μαζέψαμε πολλή πληροφόρηση κι έτσι θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για το επόμενο τεστ εδώ".

 

"Έχουμε κάποια πράγματα ακόμα που θέλουμε να δοκιμάσουμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις διαθέσιμες ημέρες εδώ. Από φυσικής κατάστασης είμαι κι αισθάνομαι καλά και το περασμένο διάστημα δεν σταμάτησα να προπονούμαι. Ήμουν λίγο αδύναμος όταν πρωτοήρθαμε, διότι είχα μια μικρή γρίπη, αλλά στο τέλος ήμουν δυνατός", πρόσθεσε ο Marquez.

 

"Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης...", επισήμανε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος την τελευταία ημέρα των δοκιμών αναλώθηκε με τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας του. Η προσομοίωση αγώνα που δοκίμασε, έστω και σε καλές συνθήκες, ήταν καταπληκτική, μιας και όλοι του οι γύροι (19!) ήταν πολύ κάτω από το επίσημο ρεκόρ πίστας (2:01.415) το οποίο ανήκει στον ίδιο από πέρυσι.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Προτεραιότητα ο ρυθμός

« Προηγούμενο άρθρο

Δεύτερος και με πολλά χαμόγελα ο Rossi!

Χορηγοί