• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεύτερος και με πολλά χαμόγελα ο Rossi!
Χαρούμενος με τη δεύτερη θέση και το χρόνο
Νέα 06/02/2014 - 16:24

Με πολλά χαμόγελα ολοκλήρωσε το πρώτο τεστ του 2014 ο Valentino Rossi, ο οποίος κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στα συνολικά αποτελέσματα. Ο χρόνος του Vale - 1:59.727 - ήταν πολύ κοντά στο προηγούμενο ρεκόρ του Stoner από το 2012 (1:59.607), το οποίο βέβαια κατέρριψε σήμερα το πρωί ο Marquez.

 

Πρόκειται για τον ταχύτερο γύρο που έχει κάνει ποτέ ο Valentino στην Μαλαισία, κάτι που γεμίζει ελπίδες τους εκατομμύρια οπαδούς του ανά την υφήλιο. Ο ίδιος ο Ιταλός, στη δεύτερη χρονιά του στην εργοστασιακή Yamaha, ήταν πολύ χαρούμενος μετά το τέλος των τριήμερων δοκιμών.

 

"Το τεστ πήγε πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος, ειδικά με τη δεύτερη θέση και πολύ περισσότερο για το χρόνο που έκανα, που είναι και ο καλύτερος της καριέρας μου στην Sepang!" εξήγησε ο ανανεωμένος Ιταλός, με την παρουσία του Silvano Galbusera στο πλευρό του. "Είναι η πρώτη μου φορά κάτω από τα δυο λεπτά και μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Marc και το ρεκόρ. Βρήκα καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα, βρήκαμε λύσεις και όλα είναι θετικά".

 

"Έχω τροποποιήσει το οδηγικό μου στυλ και δεν καταπονώ πολύ τα ελαστικά στα πλαγιάσματα. Με ένα χρόνο παραπάνω εμπειρίας στην Μ1, μπορώ να δουλέψω σε τέτοιες λεπτομέρειες. Πριν δεν ήμουν στο όριο πάνω της κι έπρεπε να δουλέψω σε άλλα ζητήματα. Τώρα νιώθω καλά. Δουλέψαμε επίσης πολύ και στην κατανάλωση καυσίμου. Η μοτοσυκλέτα είναι λίγο πιο δύσχρηστη στην οδήγηση, κάπως πιο νευρική, αλλά για το στυλ μου αυτό δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα", πρόσθεσε.

 

"Κάναμε και μια προσομοίωση αγώνα το απόγευμα και ήταν πολύ καλό στο να κατανοήσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα. Δυσκολευτήκαμε κάπως να διατηρήσουμε το ρυθμό μας, αλλά δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα. Ο Marquez ήταν πολύ πιο γρήγορος, αλλά έκανε την προσομοίωσή του το πρωί, όταν η πίστα ήταν πιο γρήγορη. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ώστε να βελτιώσουμε το ρυθμό μας στους πρώτους γύρους, όπως ο Jorge πέρυσι. Δεν είμαι σε θέση να εκμεταλλευτώ πλήρως τις δυνατότητες των νέων ελαστικών, αλλά ο ρυθμός μου είναι σταθερός και όχι τόσο άσχημος",
ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν σταματάμε εδώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang III: Ο Marquez και οι άλλοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα