• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δοκιμάζοντας πλαίσια...
Δεν είναι ξεκάθαρο ποιο είναι καλύτερο
Νέα 05/02/2014 - 15:40

Ο Dani Pedrosa πήρε τη δεύτερη θέση σήμερα, στο τεστ της Sepang που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην Μαλαισία. Ο Ισπανός του HRC σημείωσε το 2:00.336 στον 12ο γύρο του, από τους 62 συνολικά που έκανε.

 

Ο Pedrosa δοκίμασε το νέο μαλακό ελαστικό της Bridgestone, με το οποίο σημείωσε και τον καλύτερό του χρόνο, ενώ αύριο θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει την πιο σκληρή επιλογή του γιαπωνέζου κατασκευαστή. Παράλληλα δούλεψε γενικά στο set-up της μοτοσυκλέτας του, ενώ δοκίμασε και δυο πλαίσια (το παλιό και το καινούργιο) χωρίς όμως να βγάλει σαφές συμπέρασμα για το ποιο θα προκρίνει τη φετινή σεζόν.

 

"Σήμερα δοκιμάσαμε το νέο πλαίσιο και το συγκρίναμε με το περσινό και αύριο θα συνεχίσουμε τις συγκρίσεις, διότι δεν είναι ξεκάθαρο ποιο είναι καλύτερο", παραδέχτηκε ο Ισπανός άσος, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος πέρυσι, πίσω από Marquez και Lorenzo.

 

"Ένιωθα καλά και με τα δυο, αλλά θα χρειαστεί να κάνω περισσότερους γύρους για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Παράλληλα, δοκιμάσαμε και τα ελαστικά της Bridgestone, κάνοντας χρήση του μαλακού ελαστικού σήμερα, αφήνοντας το σκληρό για αύριο. Τα πάμε καλά εδώ, αλλά η σεζόν διεξάγεται σε πολλές διαφορετικές πίστες και πρέπει κανείς να είναι προετοιμασμένος για όλες", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Άλλη μια θετική ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

"Σταθερά γρήγορος" ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα