• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Σταθερά γρήγορος" ο Marquez!
Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και αύριο
Νέα 05/02/2014 - 14:18

Ο Marc Marquez ήταν και πάλι ο πιο γρήγορος από τους 26 αναβάτες που συμμετέχουν στο πρώτο τεστ του 2014, στην Μαλαισία, κατορθώνοντας μάλιστα να πέσει (μόνο αυτός) κάτω από το όριο των δυο λεπτών.

 

Ο καλύτερος χρόνος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή σημειώθηκε στον 38ο γύρο του, από τους 65 που ολοκλήρωσε: 1:59.926. Ο Marc δούλεψε αρκετά με τις ρυθμίσεις γεωμετρίας, βελτιώνοντας τη σταθερότητα στο φρενάρισμα, ενώ έριξε το βάρος και στο πλαίσιο, δίνοντας πολύτιμη πληροφόρηση στους μηχανικούς του HRC.

 

"Συνεχίσαμε με το πρόγραμμά μας σήμερα, εστιάζοντας κυρίως σε διάφορα εξαρτήματα", ξεκίνησε να λέει ο Πρωταθλητής. "Κάναμε αρκετά τεστ, συγκρίναμε πλαίσια και βρήκαμε μερικά θετικά αλλά και αρνητικά σημεία. Στο στήσιμο, καταφέραμε να βελτιωθούμε στη σταθερότητα στα φρένα, κάτι που με δυσκόλευε, αλλά στο τέλος βρήκαμε κάτι καλό".

 

"Ελπίζω αύριο να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, διότι είμαστε γρήγοροι και σταθεροί και αυτό είναι που μετράει", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο νεαρός, ο οποίος πέτυχε το χρόνο του με το σκληρό πίσω ελαστικό της Bridgestone, για το οποίο μίλησε με καλά λόγια.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δοκιμάζοντας πλαίσια...

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang II: Εντυπωσιακός (πάλι) ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα