• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang II: Οι χρόνοι στις 14:00
O Marquez σπάει το όριο του 2:00!
Νέα 05/02/2014 - 08:17

Μικρές είναι οι ανακατατάξεις στη λίστα με τους χρόνους, στις 14:00 το μεσημέρι (τοπική ώρα) στην Μαλαισία, με τους αναβάτες να ετοιμάζονται για το καθιερωμένο μεσημεριανό διάλειμμα. Η μεγαλύτερη ανατροπή έχει γίνει από τον συνήθη ύποπτο, Marc Marquez, ο οποίος με τον 38ο γύρο του κατάφερε να πέσει κάτω από το 2:00 - συγκεκριμένα έγραψε 1:59.926 - και πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση.

 

Το 1-2 κάνει η εργοστασιακή Honda, με τον Dani Pedrosa να είναι δεύτερος χωρίς να έχει καταφέρει να βελτιώσει το χρόνο του και υπολείπεται 0.410 από τον ομόσταυλό του. Στην ουσία, πέρα από το χρόνο του Marc, κανείς από τους υπόλοιπους στις πρώτες θέσες, δεν έχει καταφέρει να βελτιωθεί.

 

Ο Stefan Bradl είναι τρίτος, μπροστά από τον Valentino Rossi και τον εξαιρετικό Aleix Espargaro. Ο Smith είναι λίγο πιο κάτω, με τον Lorenzo να ακολουθεί, η διαφορά του οποίου από τον Marquez εκτοξεύτηκε στα εφτά περίπου δέκατα. Ο Iannone είναι ο τελευταίος εντός του δευτερολέπτου από τον φοβερό πιλότο του HRC, με τους Pol Espargaro και Alvaro Bautista να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Το δίδυμο της Ducati παραμένει στις θέσεις 11-12 ενώ πιο κάτω είχαμε μια μικρή αλλαγή, με τους Aoyama και Redding να κατεβάζουν λίγο το χρόνο τους και να περνάνε μπροστά από την εργοστασιακή Suzuki του De Puniet, ο οποίος πλέον είναι 20ος και με διαφορά στα 3,2 από την κορυφή. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στις 14:00 στη δεύτερη φωτογραφία μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα