• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Φέτος είμαι πιο χαλαρός!
Πέρυσι τέτοια εποχή, ήμουν πιο νευρικός
Νέα 04/02/2014 - 16:37

Ένας... "χαλαρός" Marc Marquez, έδειξε από την πρώτη ημέρα δοκιμών τις διαθέσεις του, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο: 2:00.286 και αφήνοντας τον ανταγωνισμό πίσω του πάνω από μισό δευτερόλεπτο!

 

Ο νεαρός Ισπανός ξεκίνησε να δοκιμάζει την RC213V του 2013 και το απόγευμα κατάφερε - πάνω στη μοτοσυκλέτα του 2014 - να σημειώσει τον καλύτερό του χρόνο, στον 52ο γύρο από τους 62 που έκανε. Λίγο μετά, ο Marquez θα δήλωνε έκπληκτος από το ρυθμό του την πρώτη ημέρα στην Μαλαισία.

 

"Δεν δοκιμάσαμε πολλά σήμερα. Δοκιμάσαμε την ίδια μοτοσυκλέτα με την οποία ολοκληρώσαμε το τεστ στην Βαλένθια πέρυσι", ξεκίνησε να λέει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Αύριο θα ξεκινήσουμε να δοκιμάζουμε μερικά πράγματα, αλλά για την ώρα ένιωθα καλά. Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν πιο νευρικός, αλλά φέτος είμαι πιο χαλαρός. Βέβαια, στο Σ/Κ του αγώνα νιώθω παραπάνω πίεση, αλλά λειτουργώ καλύτερα υπό πίεση".

 

"Ήδη από τη σημερινή ημέρα, ο χρόνος μας ήταν αρκετά καλός. Αποτέλεσε έκπληξη για εμένα, αλλά θεωρώ ότι στην Μαλαισία μεγάλο ρόλο παίζει και η κατάσταση της πίστας. Αρκετοί ήταν γρήγοροι σήμερα και πιστεύω ότι αύριο, όπως και την τρίτη ημέρα, θα βελτιωθούν κι άλλο", πρόσθεσε.

 

Στη συνέχεια, ο Marquez τόνισε ότι περιμένει η Honda του να βελτιωθεί φέτος στο φρενάρισμα και στις εξόδους των στροφών. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Προσπαθούμε να βελτιώσουμε λίγο τη σταθερότητα στο φρενάρισμα. Είναι επίσης σημαντικό, να είναι πιο ομαλή η απόδοση ισχύος στις εξόδους των στροφών και να βελτιωθούμε στην πρόσφυση του πίσω μέρους. Μερικές φορές κάτι μόνο του δεν κάνει τη διαφορά, αλλά όλα μαζί, συνδυασμένα, μπορούν".


"Είμαι χαρούμενος με την πρώτη ημέρα και πέτυχα το στόχο μου, που ήταν να επανακτήσω την αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ακόμα κι αν κάνεις πέντε ώρες γυμναστήριο, όταν είσαι εδώ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, πάνω στη μοτοσυκλέτα. Είσαι σφιγμένος και τώρα νιώθω κουρασμένος, αλλά αύριο θα είμαι καλύτερα".

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Ι: Με τον αέρα του Πρωταθλητή!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ες Αύριον τα Σπουδαία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα