• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: Super Espargaro!
Διέλυσε το δικό του ρεκόρ και πήρε την pole!
Νέα 09/11/2013 - 17:47

O Pol Espargaro συνεχίζει με τον αέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή να γράφει το όνομά του στην πρώτη θέση κάθε επίσημης διαδικασίας στη Βαλένθια, μέσα στην πατρίδα του!

 

Ο Ισπανός ήταν σε φανταστική κατάσταση και στις απογευματινές κατατακτήριες και θα ξεκινήσει αύριο από την pole position, σημειώνοντας έναν ασύλληπτο χρόνο κάτω από το όριο του 1:35 για πρώτη φορά στην ισπανική πίστα! Ο ασταμάτητος Espargaro θέλει να κλείσει την ονειρική του φετινή χρονιά με μια νίκη, κάτι που έδειξε σήμερα με το εκπληκτικό του 1:34.957!

 

Εκ διαμέτρου αντίθετα τα συναισθήματα στον μεγάλο του αντίπαλο, τον Scott Redding, ο οποίος μένει με την πικρή γεύση της απογοήτευσης από τη φετινή χρονιά, ενώ ταλαιπωρείται και από τα χτυπήματα που υπέστη εξαιτίας των πτώσεών του στους τελευταίους γύρους, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του μόλις στην 17η θέση.

 

Στην πρώτη σειρά η έκπληξη ακούει στο όνομα Simone Corsi, ο οποίος άφησε πίσω του τον Jordi Torres. O Ιταλός έσπασε το τρίο των Ισπανών μπροστά, με τον Rabat να χάνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά για μόλις 7 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Οι κατατακτήριες της μεσαίας κατηγορίας ήταν συγκλονιστικές κι ενδεικτικό αυτού το γεγονός ότι από τη 2η ως τη ένατη θέση, οι διαφορές των οδηγών δεν ξεπέρασαν τα δυο δέκατα!

 

Πολύ καλή η παρουσία του Gino Rea, με τον Βρετανό να κατατάσσεται στην 13η θέση, την ώρα που ο Alex Marinelarena κρίθηκε ανέτοιμος να συνεχίσει και δεν θα πάρει μέρος στον αυριανό αγώνα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν κατάφερα την πρώτη σειρά!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: Η pole στον Rins!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα