• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν κατάφερα την πρώτη σειρά!
Η τέταρτη θέση δεν είναι τόσο άσχημη όμως
Νέα 09/11/2013 - 20:22

Ο στόχος του Valentino Rossi ήταν η πρώτη σειρά του αυριανού grid, κάτι που με την ολοκλήρωση των κατατακτηρίων 2 δεν κατάφερε να επιτύχει. Ο Vale κρατούσε την τρίτη θέση, χάρη στο 1:30.920 που είχε σημειώσει, ωστόσο ο Dani Pedrosa ήταν αυτός που στο τέλος κατάφερε να πάρει την τελευταία θέση της πρώτης σειράς.

 

Ο εργοστασιακός οδηγός της Yamaha εμφανίστηκε αισιόδοξος για την απόδοσή του στον αυριανό αγώνα, αν και ξεκάθαρα παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει ποιο από τα δυο πίσω ελαστικά να φορέσει. "Το πρωί κάναμε μερικές αλλαγές στο set-up της μοτοσυκλέτας και μπόρεσα να βελτιώσω το ρυθμό μου και να βελτιωθώ στα φρένα. Δεν ήταν άσχημα", ξεκίνησε να λέει ο Rossi.

 

"Το απόγευμα τα πήγαμε αρκετά καλά, σίγουρα στόχος μας ήταν να πάρουμε θέση στην πρώτη σειρά, αλλά η τέταρτη θέση είναι μια καλή θέση για να ξεκινήσεις τον αγώνα και πιστεύω ότι μπορώ να τα πάω λίγο καλύτερα. Συνάντησα λίγο κίνηση σ' ένα σημείο κι έχασα ένα γύρο. Ο χρόνος μου όμως είναι καλός και είμαι γρήγορος, ωστόσο οι τρεις μπροστά είναι πολύ δυνατοί", πρόσθεσε.

 

"Πρέπει να βελτιωθούμε στο στήσιμο και η πίσω επιλογή ελαστικού θα είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να δούμε αν θα ξεκινήσουμε τον αγώνα με το σκληρό ή το μαλακό. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι. Το σκληρό - προσωπικά μιλώντας - γλιστράει πολύ κι έτσι πρέπει να αλλάξουμε το στήσιμο. Αύριο θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να μείνουμε κοντά στους πρώτους", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έτοιμος να παλέψω μαζί του!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2: Super Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα