• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: Η pole στον Rins!
Καθώς η αγωνία κορυφώνεται για την έκβαση του Πρωταθλήματος!
Νέα 09/11/2013 - 15:57

Ο Alex Rins είναι ο οδηγός που θα ξεκινήσει από την pole position και αποκτά ένα μικρό προβάδισμα στη μάχη που δίνει για να στεφθεί αυτός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μικρής κατηγορίας!

 

Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τον αυριανό αγώνα της χρονιάς συνεχίζεται, μόλις πέντε είναι οι βαθμοί που χωρίζουν τους τρεις Ισπανούς: Salom, Vinales και Rins με τον αυριανό αγώνα να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον! Η pole κρίθηκε χάρη στο 1:39.459 του Rins, 16 μόλις χιλιοστά μπροστά από το χρόνο του Luis Salom.

 

Ο Vinales ήταν αρκετά πιο πίσω, 0.285δ από την κορυφή, με τον Jonas Folger να ανοίγει τη δεύτερη σειρά, όντας και ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:40! Δίπλα του η Honda του Jack Miller, με μια ακόμη Honda να κλείνει τη δεύτερη σειρά.

 

Ο Alex Marquez θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση και θα έχει το δικό του ρόλο να παίξει στον αυριανό αγώνα, αν καταφέρει και μείνει με τους μπροστά κόβοντας βαθμούς από κάποιον, στη μάχη για τον φετινό Τίτλο. Η Ana Carrasco ήταν συγκλονιστική - μέσα σε μια πίστα που τη γνωρίζει φυσικά αρκετά καλά - και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 13η θέση!

 

Αντίθετα απογοητευτικός ήταν ο Θανάσης Σίσσης, ο οποίος δεν κατάφερε να επαναλάβει το χρόνο του από τα τρίτα ελεύθερα, μένοντας περίπου ένα δέκατο κάτω από τον προσωπικό του καλύτερο χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι αύριο θα ξεκινήσει στη μέση της όγδοης σειράς.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: Super Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Η NGM επιβεβαιώνει τους Edwards-Espargaro

Χορηγοί