• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η NGM επιβεβαιώνει τους Edwards-Espargaro
Το δίδυμο στη Moto2 οι Corsi και Pasini
Νέα 09/11/2013 - 13:53

Η Forward Racing θα συνεχίσει την παρουσία της στο MotoGP με δυο αναβάτες, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την επόμενη σεζόν να σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή στην ομάδα, μιας και θα συμμετέχει στη νέα "OPEN" κατηγορία με την εγγύηση μιας ανταγωνιστικής μοτοσυκλέτας, όπως αυτή που θα τους δώσει η Yamaha και η FTR.

 

Ο Colin Edwards, όπως έλεγαν εδώ και καιρό οι φήμες, θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά με την ομάδα, δίπλα στον Aleix Espargaro, με τους δυο τους να έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση της νέας τους μοτοσυκλέτας στο τριήμερο τεστ της Βαλένθια που θα ακολουθήσει μετά τον αγώνα της Κυριακής.

 

"Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν", δήλωσε ο Edwards, ο οποίος, όπως τόνισε, έχει ισχυρούς δεσμούς με τη Yamaha, μιας και μεγάλο μέρος της καριέρας του το πέρασε με τον Ιάπωνα κατασκευαστή. "Θεωρητικά, θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά μόλις τελειώσουμε με το Πρωτάθλημα θα πρέπει να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά! Αυτό είναι που μ' αρέσει να κάνω και γι' αυτό ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!" πρόσθεσε ο γερόλυκος της κατηγορίας.

 

Ενθουσιασμένος για το νέο project με τη Yamaha και την FTR, ήταν και ο Aleix Espargaro. "Μετά από δυο καλά χρόνια πάνω σε CRT, νομίζω ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Η Forward Racing με προσέγγισε μ' ένα ενδιαφέρον και φιλόδοξο σχέδιο που περιλαμβάνει τη Yamaha και την FTR. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και πιστεύω ότι μπορεί να είναι μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Ανυπομονώ να την οδηγήσω, να δουλέψω σκληρά και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε!"

 

Την ισχυρή της σχέση με την FTR ενισχύει ακόμα περισσότερο η NGM με τη συνεργασία τους και στη μεσαία κατηγορία, με αναβάτες τους Simone Corsi και Mattia Pasini.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto3: Η pole στον Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί