• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Valencia: ΕΔ3
Ο Salom την πρωτιά, φοβερός ο Miller!
Νέα 09/11/2013 - 11:46

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για τον Luis Salom, ο οποίος αρκετά γρήγορα αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων του κι επέστρεψε γρήγορα στο γκαράζ της ομάδας του. Οι μηχανικοί του δούλεψαν με ακρίβεια και ταχύτητα ώστε να επιδιορθώσουν το πρόβλημα, με τον Ισπανό να μπαίνει στα τελευταία λεπτά για να κάνει έναν εντυπωσιακό γύρο - 1:39.879 - τον ταχύτερο που έχει γράψει μοτοσυκλέτα της Moto3 στη Βαλένθια!

 

Ελάχιστα πιο πίσω του, στη δεύτερη θέση, ο Maverick Vinales ήταν από τους λίγους που κατάφεραν να ακολουθήσουν το χρόνο του Ισπανού στην πρώτη θέση, ενώ πραγματικά εντυπωσιακός - πάνω στην FTR Honda του - ήταν ο Jack Miller, ο οποίος έμεινε 84 μόλις χιλιοστά από την πανίσχυρη ΚΤΜ!

 

Ο Alex Rins - ο τρίτος της παρέας που διεκδικούν τον φετινό Τίτλο - έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση, 29 μόλις χιλιοστά μπροστά από τον πολύ καλό και σήμερα Jonas Folger. Ομοίως δυνατή παρουσία έχει και ο Antonelli στην Ισπανία, πάνω στη Honda του, αφήνει έβδομο τον θριαμβευτή του Motegi, Alex Marquez, ο οποίος είναι 0.783δ πίσω από την κορυφή.

 

Βελτιωμένος ο Phillip Oettl, πήρε θέση στη δεκάδα, μπροστά από τους McPhee και Oliveira. Ο Θανάσης, με τη ψυχολογία του στα ύψη μετά τα νέα ότι πηγαίνει στην εργοστασιακή Mahindra, κατάφερε να βρει ακόμα καλύτερη αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του και ανέβηκε στην 13η θέση, με χρόνο στο 1:41.090. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και η Carrasco, μέσα στην πατρίδα της, με την Ισπανίδα να κατατάσσεται στην 15η θέση, 1.3δ πίσω από την κορυφή!

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΕΔ3: Ρεκόρ με το μαλακό ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi απέλυσε τον Burgess

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα