• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν!
"Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο ενόψει της συνέχειας"
Νέα 08/11/2013 - 19:17

Ως την πιο σημαντική εβδομάδα της φετινής σεζόν, χαρακτήρισε αυτές τις ημέρες στη Βαλένθια ο Marc Marquez, ο οποίος απέχει λίγα 24ωρα από το να (ξανά)γράψει ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP!

 

Ο Ισπανός, 13 βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία από τον Jorge Lorenzo, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το τελευταίο GP της χρονιάς και βρίσκοντας αμέσως καλή αίσθηση πάνω στην πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του, κατάφερε να γράψει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στα συνδυασμένα αποτελέσματα: 1:31.220!

 

"Ήταν μια καλή αρχή, για την πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν και με καλή αίσθηση", ξεκίνησε να λέει ο αναβάτης-φαινόμενο. "Χρειάζεται όμως να βελτιωθούμε κι άλλο, ειδικά στο set-up, ωστόσο ήμασταν οι πιο γρήγοροι σήμερα που είναι και το κλειδί για τον αγώνα της Κυριακής".

 

"Αύριο θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε κι άλλο και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά, διότι είμαι σίγουρος ότι πολύ βελτιωμένοι θα είναι και οι υπόλοιποι οδηγοί", πρόσθεσε, "φωτογραφίζοντας" φυσικά τον μεγάλο του αντίπαλο Jorge Lorenzo.

 

Επόμενο άρθρο »

"Σπαρτιάτης" ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα