• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: ΕΔ2
Συνεχίζεται η κόντρα Espargaro-Rabat
Νέα 08/11/2013 - 17:20

Το δίδυμο της Tuenti HP 40 συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της ημέρας, πρώτης του τελευταίου GP της σεζόν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Οι χρόνοι κατέβηκαν από την πλειοψηφία των αναβατών της μεσαίας κατηγορίας, με τον Pol Espargaro - τον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή - να "γράφει" 1:35.548 και να παίρνει την πρώτη θέση.

 

Πίσω του, με διαφορά στο 0.142 του δευτερολέπτου, ο Tito Rabat, ο οποίος χάρη στον προτελευταίο του γύρο άφησε στην τρίτη θέση τον Thomas Luthi. Ο Ελβετός πάνω στη Suter του, ήταν 25 χιλιοστά ταχύτερος του De Angelis με τον Simone Corsi να κλείνει την πεντάδα των πρώτων.

 

Ο Jordi Torres έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση, μπροστά από αυτή του Mika Kallio, ο οποίος για δέκα χιλιοστά κατάφερε να κρατήσει την έβδομη θέση από τον Nico Terol. Simeon και Simon κλείνουν τη δεκάδα. Σε μέτρια επίπεδα ο Nakagami, έμεινε ενδέκατος, όπως μέτριος ήταν το μεσημέρι και ο Aegerter, ο τελευταίος των αναβατών που έμεινε σε απόσταση του ενός δευτερολέπτου από την κορυφή. Αντίθετα και παρά τους πόνους από τις πρόσφατες πτώσεις του, ο Redding ανέβηκε στην 15η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Η πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia ΕΔ2: Το 1-2 η Honda!

Χορηγοί