• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Σπαρτιάτης" ο Lorenzo
Λακωνικός στις δηλώσεις του
Νέα 08/11/2013 - 20:18

Απόλυτα προσηλωμένος στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει να πετύχει την ανατροπή και να υπερασπιστεί - για πρώτη φορά στην καριέρα του - τον περσινό του Παγκόσμιο Τίτλο, ο Jorge Lorenzo δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες στις καθιερωμένες του δηλώσεις.

 

Η ημέρα ξεκίνησε εξαιρετικά για τον Ισπανό, ο οποίος μόλις στο τελευταίο λεπτό - και για 18 χιλιοστά του δευτερολέπτου - έχασε την πρώτη θέση το πρωί, ενώ το μεσημέρι στα δεύτερα ελεύθερα της Βαλένθια κατάφερε να βελτιωθεί, φέρνοντας την Μ1 του στην τρίτη θέση, 0.158δ από την κορυφή.

 

"Σήμερα το απόγευμα είχε δυνατό άνεμο και ήταν δύσκολο να επαναλάβουμε τον πρωινό μας χρόνο, ωστόσο βελτιωθήκαμε λίγο", σχολίασε ο Lorenzo, ο οποίος πρόσφατα έκανε δική του ομάδα στο διαδικτυακό "Call of Duty: Ghosts" παιχνίδι που διαφήμιζε στο νέο του κράνος, προσκαλώντας παράλληλα τους οπαδούς του να γίνουν μέλη της ομάδας του.

 

"Κάναμε μερικές αλλαγές στα ηλεκτρονικά και στην ανάρτηση. Είμαστε αρκετά κοντά στους άλλους και θα συνεχίσουμε τη δουλειά αύριο", πρόσθεσε, ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά του. Ο Lorenzo σίγουρα έχει πολύ δύσκολο έργο, αφενός βλέποντας ότι ο καιρός δεν είναι με το μέρος του και αφετέρου διότι ο Dani Pedrosa δείχνει πάρα πολύ δυνατός και δύσκολα άλλη Yamaha θα καταφέρει να είναι μπροστά του για να τον βοηθήσει στον αγώνα.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Θέλει προσοχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν!

Χορηγοί