• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Ακόμα μια ευκαιρία
Για να πάρει το πρώτο του βάθρο
Νέα 07/11/2013 - 11:22

Ο Alvaro Bautista επιμένει ότι η φετινή του σεζόν στη Honda Gresini είναι πιο ανταγωνιστική από πέρυσι, παρά το ότι το 2012 είχε καταφέρει να πάρει δυο βάθρα, μια pole position και την πέμπτη θέση στη βαθμολογία. Αντίθετα φέτος έχει καταφέρει ως καλύτερη θέση την τέταρτη και στη βαθμολογία μπορεί να ανέβει μέχρι και την έκτη θέση.

 

Πάντως στον αγώνα της Βαλένθια, ο Bautista θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να σπάσει το ρόδι φέτος, όσον αφορά στα βάθρα. "Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε στο βάθρο φέτος, ωστόσο πιστεύω ότι είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απ' ότι πέρυσι και θα έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να το αποδείξουμε στη Βαλένθια".

 

"Είναι ο πιο αποφασιστικός αγώνας για την έκβαση του Πρωταθλήματος και θέλω να είμαι στις μπροστά θέσεις, εκμεταλλευόμενος όποια ευκαιρία μας δοθεί. Η πίστα δεν είναι στις αγαπημένες μου, διότι δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τη δύναμη μιας MotoGP μοτοσυκλέτας. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο set-up για να βεβαιωθούμε ότι θα ανταποκρίνεται σωστά στα κλειστά σημεία της πίστας", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Τρεις για τη δόξα!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Με το νέο σκληρό της Bridgestone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα