• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Τρεις για τη δόξα!
Salom, Vinales και Rins για τον Τίτλο!
Νέα 07/11/2013 - 12:35

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς - όπως και σχεδόν κάθε αγώνας της μικρής κατηγορίας φέτος - αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα θα είναι συναρπαστικός, με τρεις Ισπανούς οδηγούς να διεκδικούν το στέμμα του Πρωταθλητή! Οι Luis Salom, Maverick Vinales και Alex Rins έχουν μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία μόλις πέντε βαθμών!

 

Οι τρεις τους, με αυτήν ακριβώς τη σειρά μάλιστα, ήταν οι αναβάτες που κέρδισαν στους πρώτους τρεις αγώνες της φετινής σεζόν. Ενδεικτικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι, μέχρι τη νίκη του Alex Marquez στο Motegi, αυτοί οι τρεις ήταν και οι μοναδικοί που κέρδιζαν αγώνες στη μικρή κατηγορία.

 

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία είναι υψηλός και ο καθένας από τους τρεις διεκδικητές έχει ελπίδες να στεφθεί αυτός Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2013! Στη βαθμολογία ο Salom προηγείται με δυο βαθμούς διαφοράς από τον Vinales και τον Rins να ακολουθεί άλλους τρεις πιο πίσω.

 

Από την άλλη, στα φαβορί του αγώνα συγκαταλέγουμε και τον προαναφερθέντα Marquez, ο οποίος φρέσκος από τη νίκη του στην Ιαπωνία, θα θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του αυτή και μέσα στην πατρίδα του. Τη νίκη - βάσει της συνολικής τους παρουσίας φέτος - αξίζει να πάρουν και οι Jonas Folger με τον Miguel Oliveira. Όσον αφορά στους κατασκευαστές, η KTM έχει εξασφαλίσει τον Τίτλο ήδη από το GP του Silverstone!

 

Όποιος και να πάρει το Πρωτάθλημα την Κυριακή το απόγευμα, θα γίνει ο 108ος νικητής από το 1949, όταν και ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εκείνη τη χρονιά, στα 125cc όπως ονομαζόταν τότε η κατηγορία, ο Τίτλος πήγε στον Ιταλό Nello Pagani από το Μιλάνο.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Ακόμα μια ευκαιρία

Χορηγοί