• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Με το νέο σκληρό της Bridgestone
Αυτό που είχαν οι ομάδες στο τεστ του Misano!
Νέα 06/11/2013 - 16:04

Το ντεμπούτο του θα κάνει το νέο πίσω σλικ σκληρό ελαστικό της Bridgestone στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Βαλένθια, το ίδιο ελαστικό το οποίο είχαν στη διάθεσή τους οι αναβάτες του MotoGP στο τεστ του Misano και για το οποίο αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια.

 

Σε μια σεζόν που το πίσω σκληρό είναι σαν να μην υπάρχει ως επιλογή για τους οδηγούς του κορυφαίου Πρωταθλήματος, το νέο αυτό ελαστικό ενδεχομένως να παίξει το δικό του ρόλο στο ποιος θα στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2013!

 

"Θα έχουμε στη Βαλένθια το νέο πίσω σκληρό σλικ ελαστικό και ανυπομονώ να το δω στην πράξη, ειδικά και μετά τα καλά λόγια από τους αναβάτες στο τεστ του Misano", σχολίασε ο Shinji Aoki, υπεύθυνος στο Τμήμα Εξέλιξης Ελαστικών της Bridgestone Motorsport.

 

Στη συνέχεια, ο manager της Bridgestone Motorsport Hiroshi Yamada, μίλησε για την επόμενη χρονιά και τα σχέδια της εταιρείας. "Ένα από τα πλέον σημαντικά πράγματα για εμάς, είναι να αξιολογήσουμε την απόδοση των "Open" μοτοσυκλετών, όπως της πελατειακής Honda και της Forward Racing Yamaha M1", τόνισε. "Τα δεδομένα που θα πάρουμε από το τεστ της Βαλένθια, θα μας δώσουν μια καλή βάση για να εργαστούμε πάνω στο εξελικτικό μας πρόγραμμα το χειμώνα", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Ακόμα μια ευκαιρία

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα βοηθήσω όσο μπορώ τον Lorenzo!

Χορηγοί