• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα βοηθήσω όσο μπορώ τον Lorenzo!
Παράλληλα θέλω και το βάθρο στη Βαλένθια
Νέα 06/11/2013 - 15:11

Ο Valentino Rossi υποσχέθηκε να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον Jorge Lorenzo, στη μάχη που θα δώσει ο τελευταίος να κατακτήσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Βαλένθια.

 

Ο Vale ήταν ο πρωταγωνιστής (αρνητικός βέβαια) το 2006 - την τελευταία φορά που το Πρωτάθλημα κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα - χάνοντας τον Τίτλο τότε από τον Nicky Hayden, πέφτοντας αρκετά νωρίς στον αγώνα.

 

Ο Lorenzo χρειάζεται να τερματίσει κάτω από την τέταρτη θέση ο Marquez, για να πανηγυρίσει αυτός το Πρωτάθλημα, με τον Rossi ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, με τον Ιταλό να έχει εξασφαλίσει την τέταρτη θέση στη βαθμολογία.

 

"Κανονικά η Βαλένθια δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες μου πίστες, ωστόσο έχω πάρει καλά βάθρα εκεί και μερικές νίκες", εξήγησε ο Ιταλός σούπερ-σταρ. "Όπως πάντα, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για κάτι καλό το Σ/Κ. Αν είμαι αρκετά δυνατός, θέλω να προσπαθήσω και να βοηθήσω τον Jorge όσο μπορώ την Κυριακή και παράλληλα να πάρω μια θέση στο βάθρο", πρόσθεσε.

 

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι ακόμα και αν ο Lorenzo κερδίσει τον αγώνα και στο βάθρο μαζί του βρεθούν οι Rossi και Crutchlow, η τέταρτη θέση - ό, τι ακριβώς δηλαδή χρειάζεται ο Marquez για να πάρει το Πρωτάθλημα - είναι ανοιχτή. Αν το παραπάνω σενάριο επαληθευτεί στον αγώνα, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η στάση του Dani Pedrosa απέναντι στον ομόσταυλό του.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Με το νέο σκληρό της Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Ανακοίνωση-φωτιά ετοιμάζει η PBM!

Χορηγοί