• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Elias: Θέλω να παραμείνω στα SBK!
Οι μάνατζέρ μου ψάχνουν να βρουν την καλύτερη λύση για εμένα
Νέα 04/11/2013 - 16:02

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, Toni Elias, δήλωσε πρόσφατα ότι είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στα SBK, μετά το πολύ επιτυχημένο φετινό του ντεμπούτο στο Πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός δεν είχε αγωνιστεί ποτέ ξανά στην κατηγορία αυτή, από την πρώτη στιγμή κέρδισε πρωτοσέλιδα και την προσοχή πολλών με εξαιρετικές εμφανίσεις και όντας πολύ γρήγορος.

 

Στους οχτώ τελευταίους αγώνες, στους οποίους ο Elias συμμετείχε με τη δορυφορική Aprilia της Red Devils Roma, είχε καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα σε τέσσερεις από αυτούς, κάτι που ενδεχομένως να του χαρίσει μια μόνιμη θέση στην ομάδα το 2014.

 

"Θέλω να μείνω στα SBK το 2014 και οι μάνατζέρ μου ψάχνουν να βρουν την καλύτερη λύση για εμένα", σχολίασε ο Ισπανός. "Είναι ακόμα νωρίς, αλλά θα είναι πολύ ωραίο αν καταφέρω και είμαι με Aprilia και γιατί όχι, με την Red Devils! Θα δούμε όμως...", πρόσθεσε.

 

Μιλώντας για τη μετάβαση από το ένα Πρωτάθλημα στο άλλο, ο Ισπανός δήλωσε ότι πίστευε ότι τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα γι' αυτόν. "Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήταν πιο δύσκολα, αλλά καταφέραμε να ήμασταν γρήγοροι από την πρώτη ημέρα. Χωρίς τεστ και με μικρή γνώση της μοτοσυκλέτας αλλά και των μηχανικών, πρέπει να πω ότι η παρουσία μου ήταν καλή, πλην του τελευταίου γύρου όπου πίστευα ότι θα έκανα τη διαφορά. Τώρα πρέπει να κάνω υπομονή. Χάρη στους τελευταίους τέσσερεις γύρους, πιστεύω ότι μπορώ να προσαρμοστώ στο Πρωτάθλημα και στη μοτοσυκλέτα και πραγματικά εύχομαι να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ".

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Marquez vs Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ο Melandri αποκαλύπτει...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα