• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Ο Melandri αποκαλύπτει...
... για ποιον λόγο δεν ήταν ανταγωνιστικός το 2013!
Νέα 04/11/2013 - 14:25

Ο Marco Melandri - όπως αποκάλυψε ο ίδιος λίγες ώρες αφού επιβεβαίωσε τη μετακίνησή του στην εργοστασιακή ομάδα της Aprilia - πέρασε ένα μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς με πρόβλημα στους αδένες. Ο Ιταλός, ο οποίος από πολλούς λογίζονταν ως ένα από τα φαβορί για τον φετινό Τίτλο, ταλαιπωρήθηκε από την πάθηση αυτή, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε και πρόβλημα με τον τραυματισμένο του ώμο.

 

"Τον Μάιο άρχισα να νιώθω καλύτερα κι επέστρεψα στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά τον τραυματισμό μου στον ώμο. Αμέσως μετά όμως το Portimao, άρχιζε να με πονάει το λαρύγγι. Συνήθως μετά από 3 ή 4 ημέρες με αντιβιοτικά θα έφευγε, αλλά αυτή τη φορά κράτησε για εβδομάδες!" εξήγησε ο Melandri. "Στην Imola ήμουν χάλια, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, να πάρω τα πόδια μου, να κουνήσω τα χέρια μου και υπέφερα με τη ζέστη όπως ποτέ άλλοτε! Πίστευα ότι οφειλόταν στα αντιβιοτικά, σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, αλλά ήταν η αδενοπάθεια", πρόσθεσε.

 

"Ακόμα χειρότερα ήταν τα πράγματα στη Ρωσία, μιας ακόμα και ο Andrea Dosoli (σ.σ. ο Team Manager) με ρώτησε γιατί ήμουν τόσο ζεστός ενώ έκανε κρύο έξω! Από την Imola και μετά δεν προπονήθηκα καθόλου, είχα κατάθλιψη και σκεφτόμουν να απέχω για λίγους αγώνες γιατί δεν θα το άντεχα. To ηθικό μου ήταν στο ναδίρ κι ευτυχώς που το καλοκαιρινό διάλειμμα μου έδωσε τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσω την κατάστασή μου. Ευτυχώς από το Nurburgring και μετά ένιωθα καλύτερα...", συμπλήρωσε.

 

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Melandri είχε χτυπήσει το πόδι του σε ένα περίεργο ατύχημα που είχε στα σκαλιά, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι "...πήγαινα ανάποδα στις σκάλες κι έχασα ένα σκαλί..!"

 

Επόμενο άρθρο »

Elias: Θέλω να παραμείνω στα SBK!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Ο De Angelis στην Tasca

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα