• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δεν μου έμεινε τίποτα...
"Όταν ανέβασε ρυθμό, δεν μπορούσα να ακολουθήσω"
Νέα 27/10/2013 - 19:01

Με την τρίτη του θέση στο σημερινό αγώνα της Ιαπωνίας, ο Dani Pedrosa αποχαιρέτησε και τις τελευταίες του ελπίδες για κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος.

 

Ο Ισπανός είχε κυριαρχήσει τα δυο προηγούμενα χρόνια στην ιαπωνική πίστα και ξεκίνησε τον αγώνα ως ένα από τα φαβορί για τη νίκη. Ο Dani ξεκίνησε καλά από την τέταρτη θέση και σύντομα βρέθηκε τρίτος, πίσω από τους Lorenzo και Marquez, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Rossi.

 

Στον πέμπτο γύρο ο Pedrosa έδειχνε να ανακάμπτει και είχε πλησιάσει τον συμπατριώτη του της Yamaha στο 0.4, μια διαφορά που τη διατήρησε μέχρι τα μέσα περίπου του αγώνα. Στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να ακολουθήσει το φρενήρη ρυθμό που έδωσε ο Lorenzo, τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι αδυνατούσε να βγάλει ομαλά τη μοτοσυκλέτα του από τις στροφές.

 

"Σήμερα δεν ήταν ο καλύτερός μου αγώνας", παραδέχτηκε. "Προσπάθησα για το καλύτερο, αλλά δυσκολευόμουν πολύ να μείνω κοντά στους δυο, στις εξόδους των στροφών. Ξεκίνησα δυνατά, αλλά έχασα δυο θέσεις στην πρώτη στροφή. Ήμουν ήρεμος στην εκκίνηση και δεν ήθελα να κάνω το λάθος, αλλά δεν μπορούσα να βγω από τις στροφές όπως συνήθως. Στα μέσα του αγώνα, όταν ο Jorge ανέβασε ρυθμό, δεν μπορούσα να ακολουθήσω. Στο τέλος δεν μου έμεινε τίποτα... δεν απέδωσα σύμφωνα με τις δυνατότητές μου και πρέπει να βελτιωθούμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Οριστικά εκτός αγώνων ο Ben Spies!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Guareschi εκτός Ducati, για το team VR46

Χορηγοί