• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Guareschi εκτός Ducati, για το team VR46
Θα είναι ο Team Manager της ομάδας του Rossi!
Νέα 27/10/2013 - 18:41

Μετά από 13 χρόνια ο Vittoriano Guareschi αφήνει την Ducati. 

Θα γίνει ο manager της ομάδας team VR46 του Rossi με αρχιμηχανικό τον Rossano Brazzi, που ήταν με τον Vale στα χρόνια των 250, το 1998 & 1999.

 

Ο "Vitto", αρχικά δοκιμαστής της Desmosedici, αλλά και μοντέλων παραγωγής της εταιρίας, έγινε team manager της εργοστασιακής ομάδας, με μεγάλο αβαντάζ την απόλυτη επικοινωνία με τους οδηγούς και τους μηχανικούς, αφού μιλούσαν την ίδια γλώσσα.

Ο Guareschi αγωνίστηκε στις κατηγορίες Supersport & Superbike του Ιταλικού Πρωταθλήματος με σημαντικές επιτυχίες και τώρα αγωνίζεται στον Μαραθώνιο, όταν έχει ελεύθερο χρόνο!

 

Η επίσημη ανακοίνωση της μετακίνησης του Vittoriano Guareschi ήρθε από τη νέα ομάδα το πρότζεκτ “Sky”, όπως λέγεται με στόχο την ανάδειξη νέων Ιταλών οδηγών, με το ξεκίνημα να γίνεται το 2014. Το Team Sky γεννήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία VR46 του Valentino Rossi.

Ο Vitto Guareschi θα έχει το ρόλο του Team Manager στην αγωνιστική πορεία στην κατηγορία Moto3, με μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ. Ο Guareschi θα οργανώνει τη στρατηγική, θα καθοδηγεί τους κορυφαίους οδηγούς της ομάδας που θα προέρχονται από τα νέα ταλέντα των Ιταλικών Πρωταθλημάτων.

Ο Romano Fenati στα 17 του είναι το πρώτο μεγάλο όνομα της ομάδας και οι φήμες λένε ότι και ο αδελφός του Rossi, o Luca Marini θα είναι στην ομάδα την επόμενη χρονιά.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δεν μου έμεινε τίποτα...

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Μέχρι να τελειώσει ο αγώνας...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα