• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stoner με την Honda PR στο Sugo
Και η Suzuki με τον De Puniet στην πίστα
Νέα 27/10/2013 - 13:36

Η Honda και η Suzuki – σύμφωνα με πληροφορίες του “αδελφού” site gpone.com – έκλεισαν την πίστα του Sugo για ένα τριήμερο τεστ που ξεκινά αύριο το πρωί. Η “Production Racer”, η Αγωνιστική Παραγωγής της Honda, που πωλείται αντί 1.2εκ. € στις ιδιωτικές ομάδες του MotoGP, θα δοκιμαστεί και πάλι από τον πανάκριβο δοκιμαστή Casey Stoner. 

Μετά από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα την Τρίτη 12 Νοεμβρίου η RCV1000R θα εμφανιστεί επισήμως στην Valencia στα χέρια των οδηγών της ομάδας του Aspar (Hayden και μάλλον Aoyama), όπως και στα χέρια του Redding, ενώ θα λείπει ο Abraham, που ακόμη αναρρώνει από πρόσφατη επέμβαση και θα περιμένει τον Φεβρουάριο για να την δοκιμάσει στην Μαλαισία.

Στο τεστ αυτό θα υπάρχουν μόνο δύο PR για τους τρεις οδηγούς, οπότε μάλλον οι Hayden & Aoyama θα μοιράζονται τη δική τους.

 

Στο Sugo, εκτός από την Honda θα βρίσκεται και η ομάδα Team Suzuki για να συνεχίσει την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας της για το MotoGP. Ο team manager Davide Brivio, με οδηγό τον Randy De Puniet θα είναι εκεί πριν ο Γάλλος επιστρέψει στην Ευρώπη για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Αποκλειστικά δικό μου λάθος.

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Παράταση στην αγωνία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα