• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αποκλειστικά δικό μου λάθος.
Πολύ απογοητευμένος ο Ιταλός άσος
Νέα 27/10/2013 - 17:27

Εξαιρετικά απογοητευμένος ο Valentino Rossi, ο οποίος με δυο λάθη του στα φρένα δεν κατάφερε να μετουσιώσει τον καλό του ρυθμό σε μια θέση πάνω στο βάθρο, στον σημερινό 17ο αγώνα της σεζόν στο Motegi της Ιαπωνίας.

 

Ο Rossi ξεκίνησε από το μέσο της δεύτερης σειράς, στην πέμπτη θέση κι έκανε πολύ δυναήτή εκκίνηση για να στρίψει δεύτερος στην πρώτη στροφή, πίσω από τον ομόσταυλό του. Ωστόσο, ένα πρώτο λάθος στην κατηφορική 11η στροφή - στον δεύτερο γύρο - έδωσε την ευκαιρία στις δυο Honda που τον ακολουθούσαν να τον περάσουν.

 

Το δεύτερο λάθος του, στο ίδιο σημείο στον αμέσως επόμενο γύρο, θα ήταν ακόμα πιο σοβαρό, με τον Rossi να βγαίνει εκτός πίστας και να επιστρέφει στην ενδέκατη θέση. Από εκεί και πέρα έχασε κάθε ελπίδα για μια θέση στο βάθρο και με μια σειρά γρήγορων γύρων κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την έκτη θέση στο τέλος.

 

"Έκανα καλή εκκίνηση, αλλά στο δεύτερο γύρο - όταν έφτασα στην 11η στροφή - δεν είχα αρκετή δύναμη στα φρένα και μπήκα πολύ μέσα στη στροφή, χάνοντας δυο θέσεις", εξήγησε ένας πολύ απογοητευμένος Rossi. "Στον επόμενο γύρο ήταν ακριβώς το ίδιο. Το λάθος ήταν αποκλειστικά δικό μου, διότι έπρεπε να θυμηθώ τι έγινε στον προηγούμενο γύρο. Δεν έμεινα στην πίστα κι έχασα πολλές θέσεις. Μετά από αυτό τα έδωσα όλα. Ο ρυθμός μου ήταν καλός και πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανέβω ως και την τέταρτη θέση, αλλά όχι στο βάθρο".

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Σημαντική δεύτερη θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner με την Honda PR στο Sugo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα