• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτο "flag-to-flag" βάθρο για Rossi!
"Πάλευα με τον Bautista και δεν είδα τον πίνακα!"
Νέα 20/10/2013 - 18:29

Ο Valentino Rossi εκμεταλλεύτηκε τη θέση του στην πρώτη σειρά του σημερινού αγώνα και κατάφερε να πάρει το έκτο του βάθρο τη φετινή σεζόν. Ο Rossi ήταν ενθουσιασμένος που πήρε το τελευταίο σκαλί του βάθρου, μετά από μια δυνατή μάχη με τους Crutchlow και Bautista. Οι τρεις τους πέρασαν τη γραμμή τερματισμού με διαφορά 0.169 δευτερόλεπτα!

 

"Μου άρεσε ο αγώνας. Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε καλή δουλειά και είναι το πρώτο μου βάθρο σε αγώνα flag-to-flag", σχολίασε ο Vale. Η αλλαγή των μοτοσυκλετών μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους οδηγούς, ωστόσο ο Rossi ήταν χαρούμενος σήμερα, διότι με την πρώτη του μοτοσυκλέτα αντιμετώπιζε πρόβλημα με το πίσω μέρος.

 

"Είχα μια μεγάλη στιγμή στη τελευταία στροφή εξαιτίας αυτού κι έχασα δυο θέσεις από τους Cal και Alvaro. Με την αλλαγή της μοτοσυκλέτας κατάφερα να τους περάσω και πάλι. Το δεύτερο μέρος του αγώνα ήταν πιο διασκεδαστικό, διότι ήμουν γρηγορότερος κι έδωσα δυνατή μάχη με τον Cal στους τελευταίους γύρους", συνέχισε. "Στον τελευταίο γύρο πίεσα πολύ και τότε άρχισε να βρέχει λίγο. Ήταν όμως ο τελευταίος γύρος πριν το βάθρο κι έπρεπε να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου και το κατάφερα!"

 

"Είμαι τόσο χαρούμενος με το βάθρο εδώ, στο Phillip Island, διότι η ατμόσφαιρα είναι πάντα ωραία και είμαι πολύ υπερήφανος. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και ανυπομονώ για τον αγώνα του Motegi την επόμενη Κυριακή". Τέλος, αποκάλυψε ότι παραλίγο να χάσει και αυτός το περιθώριο που είχε ση διάθεσή του για να μπει στα pits! "Στον αγώνα είχα αποφασίσει να μπω στον πρώτο γύρο (σ.σ. στο τέλος του 9ου), αλλά τότε έδινα τη μάχη με τον Bautista και δεν είδα την πινακίδα! Μετά, καθώς έβγαινα από την 11η στροφή είδα τον Bautista να μπαίνει στα pits και σκέφτηκα αμέσως: γ@μώτο! Έτσι σταμάτησα στον επόμενο γύρο!"

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: "Τι γίνεται με το μπροστινό;"

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez: Τρίτη θέση και Τίτλος για Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα