• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: Νικητής ο Espargaro!
Εκμεταλλεύεται την απουσία του Redding, περνά 1ος στη βαθμολογία!
Νέα 20/10/2013 - 10:17

Ο Pol Espargaro εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Scott Redding και κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Phillip Island - πέντε συνολικά φέτος, όλες από pole positions - ανεβαίνοντας παράλληλα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, 16 βαθμούς μπροστά από τον αντίπαλό του!

 

Ο Redding απουσίασε από τον πρώτο του αγώνα εδώ και τέσσερα χρόνια (!) εξαιτίας της πτώσης του στις κατατακτήριες και το κάταγμα που απέκτησε στον αριστερό του καρπό. Τα νεότερα στην κατάστασή του δεν είναι ελπιδοφόρα για τον ίδιο, ο οποίος πιθανότατα θα χάσει και τον αγώνα στο Motegi, μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

 

Αυτό σημαίνει ότι με ένα βάθρο, ο Espargaro θα έχει την ευκαιρία να κλειδώσει τον Τίτλο από το γύρο της Ιαπωνίας! Στον αγώνα, ο Ισπανός συνάντησε τη μεγαλύτερη αντίσταση από τον Tom Luthi, ο οποίος πίεσε για τη νίκη αλλά ένα λάθος στα τελευταία λεπτά δεν του έδωσε τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τη δεύτερη θέση. Ο Jordi Torres κατάφερε να επικρατήσει της μάχης του με τον De Angelis για τη τελευταία θέση του βάθρου.

 

Ο τελευταίος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τη θέση του ούτε απέναντι στον Simone Corsi, αν και ο DeAngelis κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα στον τελευταίο του γύρο! Ο Aegerter - ο μοναδικός με μαλακά ελαστικά - πήρε την 6η θέση και για 31η συνεχόμενη φορά είναι σε θέση που δίνει βαθμούς, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Dovizioso στη μεσαία κατηγορία.

 

Ο Mika Kallio ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση, μπροστά από τον απογοητευμένο Tito Rabat. Ο Ισπανός τα πήγαινε καλά όλο το Σ/Κ, αλλά ένα λάθος τον έριξε από την τρίτη στην ένατη θέση και με τον αγώνα να έχει μειωθεί στους 13 γύρους, δεν του έμενε πολύς χρόνος για αντεπίθεση. Στην ένατη θέση συναντούμε τον Nico Terol, με τον Anthony West να είναι εντυπωσιακός στην πατρίδα του και να κλείνει τη δεκάδα, ενώ είχε ξεκινήσει 19ος στη γραμμή εκκίνησης.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Stoner στους θρύλους του MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3: Στο photo finish κρίθηκε ο αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα