• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πίεσα στο 100%
Θα παλέψω για μια θέση στο βάθρο αύριο!
Νέα 19/10/2013 - 20:59

Ο Valentino Rossi - για δεύτερο συνεχόμενο γύρο - είχε επιτυχημένη παρουσία στις κατατακτήριες δοκιμές, κατορθώνοντας να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα στην Αυστραλία. Ο Ιταλός, ο οποίος κυριαρχούσε στο Phillip Island από το 2001 ως το 2005, βγήκε τελευταίος από το γκαράζ του κι έχοντας καθαρό πεδίο, έγραψε με το μαλακό ελαστικό χρόνο που τον ανέβασε στην τέταρτη θέση, 0.817 από την κορυφή.

 

Η νέα άσφαλτος ευνόησε τον Ιταλό, όπως άλλωστε και όλους τους αναβάτες όλων των κατηγοριών. "Το Phillip Island με τη νέα άσφαλτο είναι φανταστικό και το να επιστρέφω εδώ με τη Μ1 μου - ειδικά με τέτοιο καιρό και τέτοιες θερμοκρασίες - είναι τέλειο συναίσθημα", αποφάνθηκε ο Rossi. Ο πολύ-Πρωταθλητής μπήκε στα pits για να αλλάξει ελαστικό και βγήκε στην πίστα με έξι λεπτά να απομένουν.

 

Σ' εκείνο το σημείο έκανε τον καλύτερό του χρόνο, στο 1:28.647, που του έδωσε το δικαίωμα να ανέβει μια θέση στην κατάταξη και να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά τον αυριανό αγώνα! "Είμαι πολύ χαρούμενος με τη θέση μου. Πίεσα στο 100% με το μαλακό ελαστικό. Στους τελευταίους αγώνες έχουμε βρει τη λύση στις κατατακτήριες, εκεί που δυσκολευόμασταν στην αρχή της σεζόν", επιβεβαίωσε ο Valentino.

 

Τέλος, μίλησε για τις αυριανές πιθανότητές του να ξαναβρεθεί στο βάθρο: "Αύριο, θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσω τους Marc, Jorge και Dani. Πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να βρω το σωστό στήσιμο και να παλέψω για μια θέση στο βάθρο".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Jerez: Ο Laverty στην pole

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 ΚΑΤ: O Espargaro την pole, τραυματίστηκε ο Redding!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα