• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 ΚΑΤ: O Espargaro την pole, τραυματίστηκε ο Redding!
Δραματική διαδικασία, ο αγώνας θα μειωθεί στους 13 γύρους αύριο!
Νέα 19/10/2013 - 20:52

Δραματική η διαδικασία των κατατακτηρίων για την κατηγορία της Moto2, με την κόκκινη σημαία να κάνει την εμφάνισή της μετά από μια πτώση του Ταϋλανδού αναβάτη του Gresini, Warokorn. Καθώς ο οδηγός μεταφερόταν στο ιατρικό κέντρο, λίγο αργότερα είχαμε πτώση και από τον Tito Rabat, ο οποίος κυριαρχούσε σε όλες τις διαδικασίες της κατηγορίας, μέχρι τις κατατακτήριες.

 

Ο Rabat ξαναβγήκε στην πίστα μόνο και μόνο για να ξαναπέσει κι έτσι δεν κατάφερε να πάρει την pole position, με τον καλύτερό του χρόνο να είναι μόλις 10 χιλιοστά πιο αργός από τον αντίστοιχο του Espargaro - 1:32.530 - που χάρισε στον Ισπανό την pole position. Οι Torres και De Angelis έκαναν ίδιο χρόνο, με τον πρώτο να τον πετυχαίνει πιο γρήγορα από τον αντίπαλό του κι έτσι να εξασφαλίζει θέση στην πρώτη σειρά.

 

Ο Luthi κλείνει την πρώτη πεντάδα, με τον Mika Kallio να ακολουθεί, ενώ ούτε αυτός γλύτωσε την πτώση. Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε και ο Scott Redding, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να μεταφέρεται στο ιατρικό κέντρο και να εκφράζονται φόβοι ότι έχει κάταγμα στον αριστερό του καρπό! Μια ατυχής εξέλιξη για τον Βρετανό, στην προσπάθεια που κάνει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του από τους διώκτες του στη βαθμολογία. Ο καλύτερός του χρόνος νωρίτερα, του έδωσε τη δέκατη θέση στο τέλος των κατατακτηρίων.

 

Πτώση - μια ακόμα - και για τον Sandro Cortese, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3 να χάνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του προς το τέλος, έχοντας εξασφαλίσει ωστόσο την έβδομη θέση. Τα αποτελέσματα αναλυτικά, μπορείτε να τα δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Να σημειώσουμε ότι μετά τα σοβαρά θέματα ασφαλείας που εγείρονται με τα ελαστικά της Dunlop σε συνδυασμό με την καινούργια άσφαλτο της πίστας του Phillip Island, η Επιτροπή αποφάσισε να μειωθεί ο αγώνας από τους 25 στους 13 γύρους, μετά από εισήγηση του επίσημου διανομέα ελαστικών για την κατηγορία, ώστε να μην υπάρξει σημαντική - κι επικίνδυνη για τους αναβάτες - φθορά στα ελαστικά. Οι βαθμοί για κάθε μια από τις πρώτες 15 θέσεις θα είναι οι ίδιοι, όπως σε κάθε αγώνα.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πίεσα στο 100%

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Όχι και η καλύτερη επιλογή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα