• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Όχι και η καλύτερη επιλογή!
Αυτό όμως αποφάσισε η Επιτροπή
Νέα 19/10/2013 - 19:21

Στις σημερινές κατατακτήριες ο Dani Pedrosa δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στον ένα γρήγορο γύρο και παρά τον καλό του χρόνο στο 1:28.748, έμεινε στην πέμπτη θέση συνέπεια της πολύ καλής παρουσίας των αντιπάλων του στο 15λεπτο του δεύτερου σκέλους των κατατακτηρίων.

 

"Δεν έχω, ούτε θα εφεύρω δικαιολογίες... οι κατατακτήριες δεν πήγαν καλά για εμάς και δεν ήμουν σε θέση να πάω τόσο γρήγορα όσο οι μπροστά", παραδέχτηκε ο Ισπανός της Repsol Honda, ο οποίος διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για το φετινό Πρωτάθλημα. Ο Pedrosa παρά ταύτα, ήταν πολύ καλός στα ελεύθερα δοκιμαστικά του 16ου γύρου, όταν και κατάφερε - μόνος αυτός - να ξεπεράσει το χρόνο ορόσημο (μέχρι τότε) του Jorge Lorenzo από την Παρασκευή.

 

"Στα ελεύθερα ήμασταν πολύ θετικοί βέβαια", παραδέχτηκε. Το μεγάλο θέμα συζήτησης τη σημερινή ημέρα, είναι τα ελαστικά της Bridgestone και η γρήγορη φθορά τους στη νέα άσφαλτο της πίστας του Phillip Island, κάτι που ανάγκασε την Επιτροπή Αγώνων να αποφασίσει σημαντικές αλλαγές στον αυριανό αγώνα (περισσότερα εδώ).

 

"Τώρα μας είπαν ότι η Επιτροπή αποφάσισε ο αγώνας να ολοκληρωθεί σε 26 γύρους (σ.σ. αντί 27) με ισχύ τον κανονισμό του flag-to-flag", πρόσθεσε κι έδωσε τη δική του γνώμη: "Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά αυτό αποφάσισαν και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 ΚΑΤ: O Espargaro την pole, τραυματίστηκε ο Redding!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Στο όριο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα