• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Στο όριο!
Πίεσα στο όριο για να κάνω αυτό το χρόνο!
Νέα 19/10/2013 - 19:04

Ο JorgeLorenzo είναι πλέον ο ταχύτερος οδηγός μοτοσυκλέτας στην πίστα του Phillip Island!

 

Η 15λεπτη διαδικασία των κατατακτηρίων βρήκε τον Lorenzo να βγαίνει από τους πρώτους στην πίστα και αμέσως να ξεκινά έναν ταχύτατο γύρο, τον οποίο δεν κατάφερε να χαλάσει ούτε η απρόσμενη σύγκρουση με έναν άτυχο γλάρο στη Lukey Heights! Ο Ισπανός δεν σταμάτησε το γύρο του και με τον συνεπιβάτη του κατάφερε να κάνει 1:28.681 σπάζοντας για πρώτη φορά το ρεκόρ που κατείχε ο Stoner από το 2008!

 

"Είχα μια σύγκρουση μ' ένα πουλί στην αρχή της διαδικασίας, αλλά ευτυχώς μετά το βγάλαμε", δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Αφού το κακόμοιρο πουλί βγήκε από το φέρινγκ της μοτοσυκλέτας του, ο Lorenzo άφησε όλους τους υπόλοιπους να μπουν στην πίστα και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ξεκίνησε έναν απίστευτο γύρο και οδηγώντας στο όριο έγινε ο πρώτος που κατόρθωσε να πέσει κάτω από το 1:28! Ο καθηλωτικός Lorenzo "έγραψε" 1:27.899 αφήνοντας άφωνο ακόμα και τον ίδιο!

 

"Χωρίς τον συνεπιβάτη κατάφερα και πήγα γρηγορότερα και πήρα την pole position. Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι πίεσα στο όριο γι' αυτόν το γύρο κι έκανα πολύ καλό χρόνο", πρόσθεσε ο Ισπανός. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα με τα ελαστικά και τη νέα άσφαλτο της πίστας. "Ελπίζω να κάνει κάτι η Bridgestone ή η Dorna για τον αυριανό αγώνα", δήλωσε και λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο αγώνας μειώθηκε στους 26 γύρους, με τους αναβάτες να υποχρεούνται να αλλάξουν τουλάχιστον μια φορά μοτοσυκλέτα (με φρέσκα ελαστικά) και να μην κάνουν πάνω από 14 συνεχόμενους γύρους με ένα σετ. "Αν ξεκινήσουμε καλά τον αγώνα, θα προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε", επιβεβαίωσε την προσφιλή του τακτική στους τελευταίους αγώνες ο Lorenzo.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Όχι και η καλύτερη επιλογή!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK ΚΑΤ2: O Giugliano δίνει ρυθμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα