• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK ΚΑΤ2: O Giugliano δίνει ρυθμό!
Πολύ καλός και ο Elias, 4 Aprilia στις πρώτες θέσεις!
Νέα 19/10/2013 - 18:42

Οι δορυφορικοί αναβάτες της Aprilia, Davide Giugliano και Toni Elias έδειξαν τις διαθέσεις τους στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στη Jerez, με πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων. Οι χρόνοι έπεσαν σημαντικά σήμερα το πρωί, σε σχέση με χτες το απόγευμα και η πρώτη θέση θα άλλαζε συχνά χέρια, μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν ο Giugliano εξασφάλισε την πρωτιά χάρη στο 1:41.371!

 

Πρόκειται για τον καλύτερο χρόνο που έχει πετύχει αναβάτης αυτό το Σ/Κ στη Jerez, με τον Ιταλό να αφήνει πίσω του πάνω από δυο δέκατα τον Toni Elias. Οι εργοστασιακοί αναβάτες της Aprilia ακολούθησαν στις δυο επόμενες θέσεις, χαρίζοντας στον Ιταλό κατασκευαστή το 1-2-3-4 στη κατάταξη! Στην πέμπτη θέση ο Tom Sykes με χρόνο που δεν απέχει πολύ των αντιπάλων του.

 

Πιο πίσω, στις θέσεις έξι και εφτά, βρίσκουμε το δίδυμο της BMW, Marc oMelandri και Chaz Davies, την ώρα που ο Lorenzo Lanzi - έστω και την τελευταία στιγμή - κατάφερε για μια ακόμη φορά να εξασφαλίσει θέση στη δεκάδα, πάνω στη Ducati 1098R. Στο τέλος, οι εργοστασιακοί της Ducati - Xavi Flores και Ayrton Bardovini - κατάφεραν και αυτοί να εξασφαλίσουν θέση στην Superpole. Έκπληξη η αποτυχία του Sylvain Barrier - στο ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα με εργοστασιακή BMW - να περάσει στους 15, ενώ την ίδια μοίρα είχαν και οι Haslam (Honda) και Cluzel (Suzuki).

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Στο όριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θα έχει ενδιαφέρον...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα