• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Θα έχει ενδιαφέρον...
Θα προτιμούσα όμως να είχε μειωθεί η διάρκειά του
Νέα 19/10/2013 - 17:53

Ο Marc Marquez θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία, με υποχρεωτική αλλαγή μοτοσυκλέτας! Τόσο η Bridgestone - όσο και η Dunlop στη Moto2 - δεν εγγυώνται την ασφάλεια των αναβατών με τη νέα άσφαλτο της πίστας του Phillip Island, η οποία υπερθερμαίνει τα ελαστικά.

 

 Ο αγώνας της Moto2 θα ολοκληρωθεί σε 13 γύρους, ενώ ο αντίστοιχος του MotoGP θα μειωθεί κατά έναν, στους 26, αλλά όλοι οι αναβάτες θα υποχρεωθούν τουλάχιστον μια φορά να αλλάξουν στη δεύτερη μοτοσυκλέτα τους με φρέσκα ελαστικά.

 

Ο Marquez θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση του grid και χρειάζεται να αυξήσει τη διαφορά του από τους 43 στους 51 βαθμούς, για να πανηγυρίσει τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο στο MotoGP, ήδη από το γύρο της Αυστραλίας! "Ο στόχος μας σήμερα ήταν η πρώτη σειρά για τον αυριανό αγώνα και το καταφέραμε", δήλωσε.

 

"Ξέραμε ότι οι Jorge και Valentino θα ήταν γρήγοροι με το μαλακό ελαστικό στον ένα γύρο, κάτι που το έδειξαν. Τόσο ο Jorge, όσο και οι Valentino και Dani έχουν καλό ρυθμό, αλλά νομίζω ότι μπορώ να μείνω κοντά τους. Μετά τα θέματα με τα ελαστικά, ο αγώνας θα γίνει "flag-to-flag" κάτι πρωτόγνωρο για εμένα, έτσι θα έχει ενδιαφέρον! Θα προτιμούσα όμως να είχε μειωθεί η διάρκειά του. Θα δούμε αν μπορέσουμε στο ζέσταμα να κάνουμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής και μετά στον αγώνα, ως συνήθως, θα τα δώσουμε όλα!", πρόσθεσε ο 20χρονος rookie.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK ΚΑΤ2: O Giugliano δίνει ρυθμό!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία ΚΑΤ: Χρόνο από playstation ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα