• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3: ΚΑΤ
Pole για Salom, 4ος ο Vinales, 5ος ο Rins
Νέα 19/10/2013 - 08:57

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Luis Salom, θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει από την pole position στον αυριανό αγώνα της Αυστραλίας, με τους Folger και Vazquez να είναι στην πρώτη σειρά μαζί του. Οι αντίπαλοι του Salom στο φετινό Πρωτάθλημα, Vinales και Rins θα ξεκινήσουν από την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

 

Ο Salom πήρε την τέταρτη pole της φετινής χρονιάς και δεύτερη συνεχόμενη, μετά το σερί τεσσάρων κατατακτηρίων με τέσσερεις διαφορετικούς νικητές, στους προηγούμενους αγώνες. Ο Ισπανός, 14 βαθμούς μπροστά από τον Rins, έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα, μετά το 1:36.890 που πέτυχε το μεσημέρι.

 

 Έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο Misano, πριν περίπου ένα μήνα, ο Folger συνεχίζει να είναι δυνατός και ιδιαίτερα στην πίστα της Αυστραλίας όπου δεν έχει πέσει κάτω από τη δεύτερη θέση! Για τέταρτη φορά φέτος, ο Γερμανός θα πάρει θέση στην πρώτη σειρά, ενώ το ίδιο κατόρθωσε (να βρεθεί στην πρώτη σειρά) - πάνω στη Mahindra του - και ο Efren Vazquez, την ίδια ώρα που ο ομόσταυλός του είχε μια πτώση.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Vinales, με τον Rins δίπλα του. Ο τελευταίος θα βρεθεί ανάμεσα σε δυο "Vinales" στον αυριανό αγώνα, μιας και ο ξάδερφος του Maverick πήρε την έκτη θέση στις κατατακτήριες. Εντυπωσιακή ήταν η Ana Carrasco, η οποία συνεχίζει με δυναμισμό τις καλές εμφανίσεις, μετά τον πρώτο βαθμό που πήρε στη Μαλαισία και κατάφερε το καλύτερό της πλασάρισμα στις φετινές κατατακτήριες: την έβδομη θέση! Έτσι, έχουμε έξι Ισπανούς στις εφτά πρώτες θέσεις!

 

Ο Oliveira με την πτώση του έμεινε στην όγδοη θέση και δίπλα του θα ξεκινήσει ο Khairuddin, ο οποίος έπεσε και αυτός. Τη δεκάδα κλείνει - ανοίγοντας παράλληλα την τέταρτη σειρά - ο Jack Miller, ενώ δίπλα του θα έχει τις Honda των Masbou και Antonelli. Με χρόνο 1:38.111, ο Θανάσης Σίσσης  δεν κατάφερε να βελτιώσει το 1:38.046 που πέτυχε στα τρίτα ελεύθερα κι έμεινε στην 16η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία ΚΑΤ: Χρόνο από playstation ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα