• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: ΕΔ3
Rabat προ Espargaro, 5ος ο Redding
Νέα 19/10/2013 - 05:46

Ο Tito Rabat συνεχίζει να εντυπωσιάζει και βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση και των ΕΔ3 στο PhillipIsland. Ο Ισπανός - νικητής στη Jerez, στην Indianapolis και στη Sepang - έριξε κι άλλο το απόλυτο ρεκόρ γύρου στην πίστα της Αυστραλίας, "γράφοντας" σήμερα το πρωί 1:32.771!

 

Ο χρόνος του Ισπανού άφησε στη δεύτερη θέση, για 0.169, τον συμπατριώτη του Pol Espargaro, με τους δυο να είναι και οι μοναδικοί που έπεσαν κάτω από το 1:33 σήμερα το πρωί. Ο Mika Kallio είναι στην τρίτη θέση, μπροστά από τον De Angelis, ο οποίος για 31 χιλιοστά άφησε πέμπτο τον Scott Redding, πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

 

Ο Johann Zarco έφερε τη Suter του στην έκτη θέση, με τον Aegerter να επικρατεί για λίγο της μάχης του (με το χρονόμετρο) απέναντι στο συμπατριώτη του, Tom Luthi. Οι χρόνοι από την τρίτη θέση, ως και την 18η ήταν πολύ κοντά και οι αναβάτες δεν είχαν διαφορά μεγαλύτερη του ενός δευτερολέπτου! Η δεκάδα ξεκίνησε με το ισπανικό δίδυμο της TuentiHP 40 κι έκλεισε με το ισπανικό δίδυμο της ομάδας του Aspar, Jordi Torres και Nico Terol.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία ΕΔ3: Οι 5 πρώτοι με διαφορά 0.161!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα