• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: "Είμαι έτοιμος!"
Lorenzo: "Με όλες μου τις δυνάμεις για τον Τίτλο"
Νέα 16/10/2013 - 12:41

Η χρονική συγκυρία είναι κρίσιμη για το δίδυμο της Yamaha, με τον Jorge Lorenzo να έχει μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να πιέσει τον Marquez στον επόμενο αγώνα της Αυστραλίας και είτε να τον κερδίσει, είτε να τον οδηγήσει στο λάθος. Άλλωστε, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του ζωντανές, πρέπει να κερδίσει τη Honda.

 

Στην αποστολή του αυτή, ελπίζει να έχει αρωγό τον ομόσταυλό του, Valentino Rossi, με τον Ιταλό να βρίσκεται σε μια πίστα που του αρέσει και μπορεί να κάνει τη διαφορά πάνω στη Μ1 του. Βέβαια, ο νυν Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν τα παρατάει, εμπνεόμενος - όπως πάντα - από την σπαρτιατική ιστορία! "Είμαι ακόμα απογοητευμένος μετά τη Μαλαισία, διότι πίστευα ότι θα μπορούσα να πετύχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα", δήλωσε.

 

"Το Πρωτάθλημα, με τρεις αγώνες να απομένουν, είναι πολύ δύσκολο πια αλλά θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να το κερδίσω! Το Phillip Island μου αρέσει πολύ. Πέρυσι είχα κερδίσει τον Τίτλο εδώ και το συναίσθημα ήταν φανταστικό. Φέτος ελπίζω ο καιρός να είναι καλός. Ο στόχος μας είναι να νικήσουμε σε όσους αγώνες μπορούμε και φυσικά να πάρουμε τη δεύτερη θέση από τον Dani, αν το πρώτο δεν είναι εφικτό. Θεωρώ ότι η πίστα αυτή ταιριάζει πιο πολύ στην Μ1, σε σχέση με την Aragon ή την Μαλαισία", πρόσθεσε ο Lorenzo.

 

Από την πλευρά του, ο Valentino Rossi ελπίζει να κάνει το ένα βήμα εμπρός στην Αυστραλία. "Μ' αρέσει πολύ το Phillip Island!", παραδέχεται. "Είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό να οδηγείς εδώ. Η πίστα είναι πολύ διαφορετική από τη Sepang και θεωρώ ότι μας ταιριάζει καλύτερα. Βελτιώνομαι σε κάθε αγώνα και είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει στην Αυστραλία, όπου πάντα κάνω καλούς αγώνες. Ο στόχος μου; Πάντα ο ίδιος, να παλέψω με τον Jorge, τον Dani και τον Marc. Είμαι έτοιμος!"

 

Επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα των δυο αναβατών της Yamaha, ο Massimo Meregalli δήλωσε: "Ευτυχώς το επόμενο GP έρχεται άμεσα μετά τη Sepang, όπου και υποφέραμε περισσότερο απ' ότι περιμέναμε. Έχουμε καλές μνήμες από την πίστα στην Αυστραλία. Ταιριάζει πολύ στα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας μας και περιμένουμε καλή απόδοση. Το κίνητρο είναι υψηλό, τόσο των αναβατών όσο και των μηχανικών τους".

 

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για τον άτυπο τίτλο ο Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

"Ανεβασμένος" ο Pedrosa στην Αυστραλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα