• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Ανεβασμένος" ο Pedrosa στην Αυστραλία
Στόχος η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ισπανό
Νέα 16/10/2013 - 10:45

Ο Dani Pedrosa θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις νικηφόρες εμφανίσεις του και στον επόμενο αγώνα, στο Phillip Island αυτή την εβδομάδα, σε μια πίστα όπου ο βετεράνος Ισπανός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο παρελθόν, στη μεγάλη κατηγορία.

 

Παράλληλα, δεν ξεχνάει σίγουρα και την περσινή χρονιά, όταν οι ελπίδες του για τον Τίτλο τότε, εξανεμίστηκαν με την πτώση του, νωρίς στον αγώνα. Μετά από ένα χρόνο, ο Pedrosa - τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος - έχει μαθηματικές ελπίδες για το Πρωτάθλημα, αλλά χρειάζεται και στραβοπάτημα των αντιπάλων του. Ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να καθυστερήσει τα πανηγύρια του ομόσταυλού του, αν τερματίσει με τέσσερεις βαθμούς διαφοράς από τον νεαρό, ανεξάρτητα του τι θα κάνει ο Jorge Lorenzo.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου στη Μαλαισία και όλη η ομάδα τα πήγε πολύ καλά", σχολίασε. "Ξεκουράστηκα για δυο ημέρες μετά τον αγώνα και τώρα πάμε στο Phillip Island. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους τρεις τελευταίους αγώνες".

 

"Η πίστα εκεί είναι διασκεδαστική και η δομή της βοηθάει στο να έχουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα. Παράλληλα, περιμένω πως και πως να δοκιμάσω τη νέα άσφαλτο. Έχω καλά και κακά αποτελέσματα εκεί κατά το παρελθόν και ανυπομονώ να ανεβάσω στροφές και να το διασκεδάσω αυτό το Σ/Κ!" πρόσθεσε.

 

Ο Pedrosa έχει μια νίκη - το 2005 - στα 250cc στην Αυστραλία και μόλις ένα βάθρο στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, το 2009 (3ος).

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: "Είμαι έτοιμος!"

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτο "Match Point" για Marquez

Χορηγοί