• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για τον άτυπο τίτλο ο Espargaro!
Αυτό το Σ/Κ στον αγώνα της Αυστραλίας
Νέα 16/10/2013 - 13:31

Την ώρα που ο Marc Marquez θα έχει την ευκαιρία να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Αυστραλία, στον 16ο γύρο Πρωταθλήματος, ο Aleix Espargaro από την πλευρά του έχει περισσότερες ελπίδες να πάρει τον άτυπο τίτλο της καλύτερης CRT!

 

Ο εκπληκτικός Ισπανός έχει διαφορά 51 βαθμών από τον Colin Edwards και απλά τερματίζοντας μπροστά από τον Αμερικανό, θα εξασφαλίσει τον τίτλο από το γύρο στην Αυστραλία. "Αν μου έλεγαν στην αρχή της σεζόν ότι θα έφτανα στην Αυστραλία με την ευκαιρία να πάρω από τώρα τον τίτλο, δεν θα τον πίστευα!", δήλωσε.

 

"Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι με τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσα να τα πάω λίγο καλύτερα στους τελευταίους αγώνες, όταν είχαμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε τις Ducati. Ο γύρος της Αυστραλίας είναι από τους αγαπημένους μου, μένουμε σε σπίτι με τους ανθρώπους της ομάδας και είναι μια φανταστική χώρα και πίστα. Είναι ένα από τα πιο όμορφα Σ/Κ της χρονιάς!" πρόσθεσε.

 

Ενώ δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο για την επόμενη ομάδα στην οποία θα βρίσκεται ο Espargaro το 2014, είναι πολλές οι πιθανότητες να είναι στο γκαράζ της NGM Mobile Forward με μοτοσυκλέτα της Yamaha. Ωστόσο, δεν αποκλείεται και εντελώς - τώρα που η ομάδα του Aspar θα επιβεβαιώσει ότι θα έχει πελατειακή Honda το 2014 - να παραμείνει μιας και ο λόγος που ήθελε να φύγει εξ αρχής, ήταν για να αλλάξει μοτοσυκλέτα! Η κατάσταση είναι κάπως μπερδεμένη, μιας και υπάρχει η ρήτρα αποδέσμευσης του Ισπανού, η οποία δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει καταβηθεί στην ομάδα του Aspar.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Οι οδηγοί ψηφίζουν Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: "Είμαι έτοιμος!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα