• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: ΕΔ3
Rabat και πάλι, πριν ξεκινήσει να βρέχει!
Νέα 12/10/2013 - 07:29

Ο Tito Rabat συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη Μαλαισία και κατάφερε και σήμερα το πρωί να πετύχει τον καλύτερο χρόνο, ολοκληρώνοντας στην πρώτη θέση και στα τρία ελεύθερα δοκιμαστικά, ενόψει των κατατακτηρίων που θα ακολουθήσουν. Η όλη διαδικασία διακόπηκε εξαιτίας μιας ξαφνικής νεροποντής, με τους οδηγούς να βγαίνουν και πάλι στην πίστα για να δοκιμάσουν τις βρόχινες ρυθμίσεις και τα αντίστοιχα ελαστικά τους.

 

Ο Ισπανός της Tuenti HP 40 δεν κατάφερε να ρίξει τον πολύ καλό χτεσινό του χρόνο (2:07.321), που συνεχίζει να αποτελεί το σημείο αναφοράς στην κατηγορία αυτό το Σ/Κ, ωστόσο με τον ταχύτερό του γύρο σήμερα το πρωί άφησε στη δεύτερη θέση τον Thomas Luthi για πάνω από μισό δευτερόλεπτο. Ο Scott Redding ακολουθεί στην τρίτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, με τον μεγάλο του αντίπαλο - Pol Espargaro - να μπαίνει στην τριάδα σήμερα το πρωί, αλλά να είναι τέταρτος στη συνολική εικόνα των τριών ελεύθερων.

 

Ο Nakagami ακολουθεί στην πέμπτη θέση, με τον Julian Simon να είναι ο ένας από τους δυο αναβάτες της πρώτης δεκάδας, που καταφέρνει να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο, φιγουράροντας στην έκτη θέση. Ο άλλος που τα κατάφερε είναι ο Jordi Torres - 8ος στην κατάταξη - πίσω από τον De Angelis που ήταν και η καλύτερη μοτοσυκλέτα με πλαίσιο της Speed UP. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Aegerter και Nico Terol, που τα είχε πάει θαυμάσια στην πίστα της Aragon, στον προηγούμενο γύρο.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΕΔ3: Την μπουκιά από το στόμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα