• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: ΕΔ3
Πρώτη θέση και ρεκόρ για τον Salom, 12ος ο Σίσσης
Νέα 12/10/2013 - 06:58

Το πρωινό ήταν ευνοϊκό για τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τα τρίτα ελεύθερα σε στεγνή πίστα, με τον Luis Salom να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο, 2:13.280, καταρρίπτοντας το ρεκόρ ταχύτερου γύρου του ντόπιου Khairuddin κατά έξι περίπου δέκατα!

 

Ο αναβάτης από την Μαγιόρκα οδήγησε με μεγάλη άνεση τη μοτοσυκλέτα του, αφήνοντας μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον Jonas Folger, στη δεύτερη θέση. Ο Γερμανός μάλιστα, ήταν αυτός που πρώτος έπεσε κάτω από το ρεκόρ του Khairuddin. Ενάμιση επιπλέον δέκατο πιο πίσω έμεινε ο Vinales, στην τρίτη θέση, με τον Alex Rins - ο τρίτος της παρέας που δίνει τη μάχη για τον Τίτλο - και τον Miguel Oliveira να κλείνουν την πεντάδα.

 

Η χτεσινή πολύ καλή παρουσία των Honda δεν συνεχίστηκε σήμερα, με τον Antonelli να φέρνει τη Honda του 54 χιλιοστά πιο μπροστά από την αντίστοιχη του Jack Miller, ο οποίος ήταν 8ος σήμερα το πρωί. Παρά τις καλές συνθήκες αρκετές ήταν οι πτώσεις, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Florian Alt, με τον Γερμανό να τραυματίζει (κάταγμα) το δεξί του καρπό και να τίθεται εκτός μάχης για το Σ/Κ. Ο Θανάσης Σίσσης, έκανε 2:15.205, ένα μόλις χιλιοστό πιο γρήγορος από τον Vazquez και είναι δωδέκατος με διαφορά από την κορυφή στο 1.9δ.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

EKO DDT: Ξεκίνησε η περιπέτεια στην Ιταλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα