• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Αν μπορεί αυτός…
…τότε μπορούμε κι εμείς!
Νέα 11/10/2013 - 17:18

Στόχος του Marc Marquez είναι να φτάσει τους χρόνους του ομόσταυλού του, με τον 20χρονο rookie να σημειώνει το δεύτερο καλύτερο χρόνο σήμερα, αλλά να μένει πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Dani Pedrosa. Παρά ταύτα, ο Marquez εμφανίζεται βέβαιος ότι μπορεί να μειώσει τη διαφορά του αύριο.

 

Ο νεαρός αναβάτης του HRC – ο οποίος βελτίωσε τον προσωπικό του χρόνο κατά μισό δευτερόλεπτο το απόγευμα, σε σχέση με το πρωί – ήταν αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοσή του, την πρώτη ημέρα στην πίστα της Μαλαισίας.

 

«Είχαμε έρθει εδώ πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, όταν είχα οδηγήσει μόλις ελάχιστα τη MotoGP μοτοσυκλέτα, έτσι είχε ενδιαφέρον να δω και να συγκρίνω το που είμαστε, τόσους πολλούς γύρους και χιλιόμετρα πιο μετά», δήλωσε. «Ένιωθα άνετα και αυτό είναι σημαντικό όταν προσπαθείς να είσαι σταθερός σε κάθε γύρο. Στον ένα γύρο είμαστε μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Dani, που ήταν πολύ γρήγορος, όπως το συνηθίζει στη Sepang. Ωστόσο ο ρυθμός μας δεν απέχει πολύ».

 

«Πρέπει να πιέσουμε δυνατά, διότι αν μπορεί να το κάνει αυτός, τότε σημαίνει ότι η Honda είναι σε θέση να κάνει τέτοιους χρόνους», πρόσθεσε. «Ήλπιζα να ήμουν περισσότερο σταθερός, αλλά είχα κάποια προβλήματα στα φρένα, τα οποία και καταφέραμε να επιλύσουμε στη συνέχεια. Πρέπει ακόμα να βελτιώσουμε κανα δυο πράγματα, αλλά συνειδητοποίησα ότι από την πρώτη στιγμή είμαστε πολύ γρήγοροι».

 

 

Επόμενο άρθρο »

O Hayden παλεύει με το chattering

« Προηγούμενο άρθρο

Πολλά τα προβλήματα για τον Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα