• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολλά τα προβλήματα για τον Lorenzo
«Η μοτοσυκλέτα σπινάρει και είναι πολύ επιθετική»
Νέα 11/10/2013 - 16:56

Ο 15ος Γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP δεν ξεκίνησε με ευνοϊκούς οιωνούς για τον νυν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo. Ο τελευταίος, 39 βαθμούς πίσω από τον Marc Marquez στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, ολοκλήρωσε στην πέμπτη θέση την πρώτη ημέρα, έχοντας προβλήματα με την «ατίθαση» μοτοσυκλέτα του.

 

Ο Lorenzo, όπως και ο ίδιος έχει παραδεχτεί, έχει μπει σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για τη μάχη του φετινού Τίτλου, με τη Sepang να αποτελεί τον πρώτο από τους τρεις συνεχόμενους αγώνες, πριν το φινάλε στη Βαλένθια. «Ερευνούμε να δούμε τι έγινε σήμερα, διότι δεν είχα καθόλου εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα μου στο μέσο των στροφών, αλλά και στην επιτάχυνση», τόνισε ο Ισπανός.

 

«Οι τροχοί σπίναραν πολύ και η μοτοσυκλέτα είναι πολύ επιθετική και πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε για να αποκτήσουμε και πάλι καλή αίσθηση». Ο Lorenzo ήταν ο μόνος από τους πρώτους δέκα που δεν κατάφερε να βελτιώσει τον προσωπικό του χρόνο από το πρωί – ενδεικτικό των προβλημάτων που αντιμετώπιζε – με τη διαφορά του από την κορυφή να ξεπερνά το ένα δευτερόλεπτο!

 

«Δεν μπορούμε να ελέγξουμε την απόδοση των υπολοίπων οδηγών. Το μόνο που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε, είναι να βελτιωθούμε εμείς και δεν το καταφέρνουμε για την ώρα. Για να συγκρίνουμε την απόδοσή μας με τις Honda, χάνουμε πολύ στα φρένα. Δεν μπορούμε να βελτιώσουμε το φρενάρισμα, αλλά αν γίνουμε καλύτεροι στην επιτάχυνση και στις στροφές, τότε ίσως αρχίσουμε να κερδίζουμε αγώνες. Προφανώς και είναι πολύ δύσκολο να παλέψουμε και να κερδίσουμε τις Honda στα φρένα. Πρέπει να παραμείνω θετικός και να προετοιμαστώ γι’ αύριο. Αν δεν είσαι θετικός, αυτό είναι η αρχή του τέλους».

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αν μπορεί αυτός…

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ2: Μόνος του κι όλοι τους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα