• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απαισιόδοξος ο Dovi
Λίγες ημέρες πριν τον 15ο Γύρο στη Μαλαισία
Νέα 07/10/2013 - 15:40

Ο Andrea Dovizioso ελπίζει να σημειώσει μεγάλη βελτίωση στη Sepang, στον 15ο γύρο που θα διεξαχθεί στη Μαλαισία αυτό το Σ/Κ, αλλά δεν φαίνεται ιδιαίτερα αισιόδοξος ειδικά λόγω των δυσκολιών που είχε αντιμετωπίσει στην εν λόγω πίστα στις δοκιμές πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν.

 

Για τον Ιταλό, η πίστα της Sepang είναι μια από τις αγαπημένες του, ωστόσο οι αναμνήσεις από τις δοκιμές εκεί δεν του αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας. Sepang είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, αλλά τα τεστ του Φεβρουαρίου δεν πήγαν καλά", ξεκίνησε να λέει ο Dovi.

 

"Η μοτοσυκλέτα μας δεν δούλεψε καλά σ' εκείνη την πίστα, με βασικότερο πρόβλημα την πολύ χαμηλή πρόσφυση. Ενδεχομένως όμως οι συνθήκες πλέον να είναι διαφορετικές και να μπορούμε να φανούμε πιο βελτιωμένοι. Εμείς πάντως θα πάμε εκεί και όπως πάντα θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε πάνω στη μοτοσυκλέτα".

 

Στο παρελθόν, η Ducati είχε το μερίδιο των επιτυχιών της με τους Loris Capirossi (2005) και Casey Stoner (2007 & 2009) να έχουν βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.  

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επόμενος σταθμός Sepang!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda δεν θα τιμωρήσει τον Marquez

Χορηγοί