• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda δεν θα τιμωρήσει τον Marquez
Suppo: Μαθαίνουν με την εμπειρία, παρά με τα λόγια
Νέα 07/10/2013 - 13:12

Μετά το περιστατικό στην πίστα της Aragon, με πρωταγωνιστές το δίδυμο της Repsol Honda και παρά το ότι o Dani Pedrosa κατηγόρησε δημοσίως τον ομόσταυλό του ότι οδηγάει υπέρ το δέον επιθετικά, ο Livio Suppo αρνείται ότι θα υπάρξουν συγκεκριμένες οδηγίες στον Marquez για το στυλ του. "Είναι στη φύση του αναβάτη να είναι επιθετικός!" σχολίασε ο Suppo και ξεκαθάρισε: "Δεν είχαμε εντολές στην ομάδα προηγουμένως και δεν πρόκειται να έχουμε και τώρα".

 

Οι δυο Ισπανοί αναβάτες δίνουν σκληρές μάχες σε κάθε αγώνα και αρκετές φορές υπάρχουν επαφές, χωρίς όμως κάτι περισσότερο όπως στην Aragon. Ο Suppo εξήγησε ότι δεν χρειάζεται - από την πλευρά της η Honda - να διαχειριστεί την κατάσταση μεταξύ των αναβατών της. "Από τη στιγμή που βρίσκονται στην πίστα, δεν υπάρχει ομάδα, δεν είναι ομόσταυλοι, είναι ανταγωνιστές. Δεν είναι ανόητοι. Γνωρίζουν ότι το άθλημα είναι επικίνδυνο κι έτσι ποτέ δεν θα κάνουν κάτι το επικίνδυνο. Θεωρώ ότι μαθαίνουν με την εμπειρία, παρά με τα λόγια".

 

Τέλος, ο Suppo ολοκλήρωσε λέγοντας: "Μερικές φορές είναι αλήθεια ότι ο Marc είναι λίγο επιθετικός. Ενδεχομένως το γεγονός ότι δεν έχει εμπειρία από το MotoGP, σημαίνει ότι ένα μικρό λάθος στα φρένα μπορεί να δημιουργήσει θέμα, όπως στην Aragon. Πρέπει να προσπαθήσει να διαχειρίζεται σωστά τέτοιες καταστάσεις".

 

Επόμενο άρθρο »

Απαισιόδοξος ο Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Sam Lowes στη Moto2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα