• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Επόμενος σταθμός Sepang!
100 βαθμοί μένουν για το τέλος!
Νέα 08/10/2013 - 10:25

Οι αντίπαλοι του Marquez έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους, λίγες ώρες πριν την έναρξη του γύρου στη Μαλαισία, με τον 20χρονο rookie να έχει αποκτήσει προβάδισμα 39 βαθμών, μετά την επικράτησή του στην Aragon και με τέσσερεις αγώνες να απομένουν για το τέλος.

 

Ο Jorge Lorenzo είναι ο πλησιέστερος αναβάτης στη βαθμολογία και θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις ό, τι πιθανότητες έχει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον συμπατριώτη του, ο οποίος είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων εξαιτίας της επαφής του με τον Dani Pedrosa και το σφοδρό highside του τελευταίου. Ένα περιστατικό που θα διερευνήσει η Επιτροπή αυτή την Πέμπτη.

 

Ο Pedrosa είναι πλέον στους 59 βαθμούς πίσω από τον Marquez και γνωρίζει ότι όχι μόνο πρέπει να κερδίσει τους εναπομείναντες αγώνες, αλλά χρειάζεται και οι αντίπαλοί του να κάνουν λάθη για να έχει ελπίδες στη φετινή μάχη του Τίτλου. Σ' αυτή την εξίσωση έρχεται να προστεθεί ο Valentino Rossi, ο οποίος θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του και να κάνει τη ζημιά στους μπροστά.

 

Ο Crutchlow ελπίζει ότι το πρόβλημα με την τελική από το νέο μοτέρ του θα έχει επιλυθεί μέχρι τον αγώνα της Κυριακής, ενώ ο Bradley Smith θα είναι αναμφίβολα χαρούμενος που έχει "γράψει" αρκετά χιλιόμετρα στη Sepang κι έτσι δεν θα χρειαστεί να μάθει από την αρχή άλλη μια πίστα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα. Οι δορυφορικές Honda των Bautista και Bradl είχαν μια ωραία μάχη στην Aragon, κάτι που σίγουρα θέλουν να επαναλάβουν οι δυο τους, με τη διαφορά αυτή τους η μάχη να οδηγήσει σε μια θέση στο βάθρο.

 

Στο στρατόπεδο της Ducati, οι Dovizioso και Hayden θα δώσουν το 100% για να μπορέσουν να πλησιάσουν τους γιαπωνέζους ανταγωνιστές τους, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και ο εμφύλιος μεταξύ τους για την καλύτερη Ducati στον τερματισμό. Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα κυνηγήσουν και οι δορυφορικές Ducati, με τον Andrea Iannone και δίπλα του τον Yonny Hernandez ο οποίος μαθαίνει και συνηθίζει όλο και περισσότερο τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Στις CRT, επιβεβαιώθηκε ότι ο Luca Scassa θα συνεχίσει να αντικαθιστά τον Karel Abraham στην Cardion AB μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ και ο Cudlin θα συνεχίσει να αντικαθιστά τον Hernandez στην PBM. Οι δυο τους τα πήγαν αρκετά καλά στην Aragon και οπωσδήποτε θα θέλουν να μειώσουν κι άλλο τη διαφορά τους από την κορυφαία CRT του Aleix Esparagaro.

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν...

« Προηγούμενο άρθρο

Απαισιόδοξος ο Dovi

Χορηγοί