• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Sam Lowes στη Moto2!
Για τις χρονιές 2014 και 2015
Νέα 07/10/2013 - 12:27

Αφού εξασφάλισε τον Τίτλο στην κατηγορία Supersport - του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK - ο Sam Lowes θα αγωνίζεται στη μεσαία κατηγορία (Moto2) του MotoGP για τα επόμενα δυο χρόνια.

 

Αργά χτες το βράδυ, η ομάδα του Βρετανού αναβάτη, Yakhnich Motorsport, έκανε γνωστό ότι θα κάνει το βήμα και θα αγωνίζεται και στα SBK (θα συνεχίσει και στην κατηγορία Supersport) αλλά χωρίς τον αναβάτη της. Στην ανακοίνωση δεν έγινε αναφορά στο που πάει ο Lowes.

 

Η ανακοίνωση αυτή ήταν η κατάληξη πολλών εβδομάδων συζήτησης ανάμεσα στην ομάδα και τον Βρετανό. Το σημείο κλειδί στις συνομιλίες τους, ήταν το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της Yakhnich επιθυμούν να αλλάξουν σε MV Agusta από του χρόνου, κάτι που ανησύχησε τον Lowes που πιστεύει ότι δεν θα είναι ανταγωνιστικός ώστε να διεκδικήσει τον Τίτλο στα SBK. Στο τέλος, παρά το γεγονός ότι υπήρχε προσύμφωνο με την ομάδα του, ο Lowes τα βρήκε με τους ανθρώπους της ομάδας και του επιτράπηκε να φύγει χωρίς να καταβάλει κάποιο ποσό.

 

Το μέλλον του Lowes αναμένεται να ξεκαθαριστεί μετά τον γύρο της Jerez, με τις πρώτες φήμες να τον συνδέουν με την NGM Forward ή στην Speed Up που θα επιστρέψει στην κατηγορία.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Honda δεν θα τιμωρήσει τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Κυνηγώντας την τελειότητα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα