• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Κυνηγώντας την τελειότητα!
14 βαθμούς μακριά από τον Τίτλο ο Βρετανός
Νέα 07/10/2013 - 11:58

Ο Tom Sykes χρειάζεται μόλις 14 βαθμούς, στους δυο εναπομείναντες αγώνες στη Jerez, για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής SBK (ο 1ος του Τίτλος) μετά την εκπληκτική του παρουσία στο Magny-Cours και τη διπλή νίκη. Ο Βρετανός ήταν ασταμάτητος και κατάφερε να νικήσει και τις ασταθείς καιρικές συνθήκες, δίνοντας μια πρόγευση στους αντιπάλους του με την όγδοή του pole position το Σάββατο.

 

Από εκεί και πέρα ο αναβάτης της Kawasaki ήταν χάρμα ιδέσθαι και οδηγώντας με τρομερό τρόπο τη μοτοσυκλέτα του, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης σε κανέναν παίρνοντας την πρώτη θέση αμέσως, χωρίς να τη χάσει και στους δυο αγώνες. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα πράγματα μόνο εύκολα δεν ήταν μέσα στην πίστα, ωστόσο αναμφίβολα ήταν πανευτυχής με τις δυο αυτές πολύτιμες νίκες του στη Γαλλία.

 

"Είναι καταπληκτικό να πετυχαίνω μια διπλή νίκη εδώ! Στον δεύτερο αγώνα κάναμε δυο μικρές αλλαγές. Πάντα κυνηγάμε την τελειότητα! Όταν είσαι συνεχώς στο όριο, οι μικρές αυτές αλλαγές είναι που κάνουν μεγάλη διαφορά", εξήγησε ο Βρετανός. "Όταν η πίστα και οι συνθήκες ταιριάζουν στον αναβάτη και στη μοτοσυκλέτα, πρέπει να το εκμεταλλεύεσαι όσο γίνεται. Στο τέλος του δεύτερου αγώνα, με τη βροχή, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ αν και είχα μεγάλη διαφορά και δεν πιεζόμουν. Γλίστραγα το πίσω πολύ. Έχουμε ακόμα δουλειά, αλλά το θετικό είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο όλη τη σεζόν".

 

Ο Sykes - με την όγδοη και ένατη φετινή του νίκη αυτό το Σ/Κ - απολαμβάνει ένα προβάδισμα 37 βαθμών στη βαθμολογία από τον δεύτερο Laverty.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Sam Lowes στη Moto2!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Φεύγει από την Tech 3 ο Kent!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα