• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Φεύγει από την Tech 3 ο Kent!
Παρά το ότι είχε υπογράψει για το 2014!
Νέα 07/10/2013 - 10:57

Με κίνηση που προκάλεσε έκπληξη, η Tech 3 ανακοίνωσε ότι ο Danny Kent θα αφήσει την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Το παράδοξο είναι ότι ο Kent είχε ανακοινώσει - στο GP της πατρίδας του στο Silverstone - ότι θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα και το 2014.

 

Παρ' όλα αυτά, ο 19χρονος αναβάτης συμφώνησε - σε φιλικό κλίμα - να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. "Η αγωνιστική ομάδα της Tech 3 και οι άνθρωποί της, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Kent για την αφοσίωσή του στο να βελτιωθεί η γαλλικού σχεδιασμού και κατασκευής Mistral 610 και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο στο μέλλον".

 

Παράλληλα, η Tech 3 αποκάλυψε ότι υπέγραψε τον Alex Marinelarena στη θέση του Kent, με τον Ισπανό να έχει για ομόσταυλό του τον Marcel Schrotter, ο οποίος υπέγραψε στο πρόσφατο GP της Aragon. Ο Marinelarena έχει ξεκινήσει σε πέντε αγώνες φέτος, ενώ στην Aragon πήρε και τους πρώτους του βαθμούς φέτος με την 14η θέση (με την Avintia Blusens).

 

"Η ομάδα της Tech 3 έμεινε εντυπωσιασμένη από τη δίψα του για επιτυχία και την ανυπομονησία του να μάθει και να βοηθήσει στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας μας και ανυπομονεί να δουλέψει με τον 21χρονο αναβάτη, ο οποίος είναι στη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα της Ισπανίας - στην κατηγορία Moto2 - με τρεις νίκες στο ενεργητικό του", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Το μέλλον του Danny Kent αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Κυνηγώντας την τελειότητα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν θα με τιμωρήσουν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα