• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν θα με τιμωρήσουν
Αν δεν είχα κόψει το καλώδιο, κανείς δεν θα έλεγε τίποτα!
Νέα 07/10/2013 - 10:25

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, Marc Marquez, ισχυρίζεται ότι έχει μείνει "έκπληκτος" που η Επιτροπή Αγώνων διερευνά το συμβάν ανάμεσα στον ίδιο και στον Dani Pedrosa στο GP της Aragon πριν περίπου δέκα ημέρες. Ωστόσο, ο 20χρονος rookie δεν πιστεύει ότι θα τιμωρηθεί.

 

Θυμίζουμε ότι στον έκτο γύρο του αγώνα στην Aragon, ο Marquez ήταν πίσω από τον Pedrosa κι ένα λάθος του μικρού στα φρένα τον οδήγησε στην επαφή με τον Ισπανό ομόσταυλό του και στην πτώση του τελευταίου. Από την επαφή κόπηκε το καλώδιο του traction control. Αυτή την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η ακρόαση των δυο αναβατών.

 

"Αν βρισκόμουν στην ίδια κατάσταση και πάλι, θα ακολουθούσα πιθανότατα την πιο ασφαλή οδό", σχολίασε ο Marquez. "Πάντως, αν δεν είχα κόψει το καλώδιο κανείς δεν θα έλεγε τίποτα". Επιπρόσθετα, ο Marquez δεν πιστεύει ότι θα του επιβληθεί τιμωρία για το συγκεκριμένο περιστατικό. Αποκαλύπτει πάντως, ότι τα κεφάλια της Honda μίλησαν, όχι για το συμβάν, αλλά για το πως να αλλαχθεί η θέση του καλωδίου, διότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και στον ίδιο.

 

"Διαβάζω και ακούω πολλά σχόλια, αλλά πιστεύω ότι έχω μεγάλη υποστήριξη", πρόσθεσε ο rookie. "Θα ακούσουν τι έχουμε να πούμε, θα εξετάσουν τα πάντα και μετά θα ενεργήσουν αναλόγως. Ένα πράγμα είναι όμως ξεκάθαρο για εμένα: Γνωρίζω το στόχο μου, που είναι να κερδίσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP!"

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Φεύγει από την Tech 3 ο Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

WIDE : Το περιοδικό του Ομίλου Piaggio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα