• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κόντρα Aspar-Ducati!
Για την υπογραφή του Eugene Laverty!
Νέα 05/10/2013 - 17:19

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Gino Borsoi (επικεφαλής της ομάδας του Aspar) παραδέχτηκε ότι ανησυχεί για το ενδιαφέρον της Ducati στο πρόσωπο του Eugene Laverty, αναβάτης ο οποίος αποτελεί στόχο και της δικής του ομάδας για το 2014. Ο 27χρονος Laverty, παρά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, τις εφτά νίκες του και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την εργοστασιακή ομάδα της Aprilia στα SBK.

 

Eugene είναι η πρώτη μας επιλογή, κυρίως λόγω της Aprilia, ενώ για την ώρα οι δύο μας επιλογές είναι ο Yonny Hernandez και αυτός", σχολίασε στο BBC ο Borsoi. Eugene έχει καλή σχέση με την Aprilia και θέλουν να τον κρατήσουν στο εργοστάσιο. Με τη σειρά του και αυτός επιθυμεί να έρθει στο MotoGP και για εμάς είναι καλή επιλογή για οδηγός". Το θέμα όμως περιπλέκεται μετά το ενδιαφέρον και της Ducati για τον Ιρλανδό άσο, ειδικά μετά το "όχι" του Jonathan Rea στην Pramac Ducati, με τον τελευταίο να ανανεώνει για ακόμα ένα χρόνο στην Pata Honda.

 

"Φυσικά και είμαι ανήσυχος, διότι είναι μια από τις επιλογές μας, αλλά πρέπει να το συζητήσουμε αυτές τις ημέρες και θα δούμε", πρόσθεσε ο Borsoi. Οι συζητήσεις της Ducati με τον Laverty - αλλά και τον Rea- δείχνουν ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φύγει από την Pramac ο Spies, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του τελευταίου (βλ. περισσότερα εδώ).

 

Τέλος, ο Gino Borsoi επιβεβαίωσε και αυτό που γράφουμε εδώ και αρκετές εβδομάδες, ότι δηλαδή η ομάδα είναι κοντά στον Nicky Hayden. Aleix θέλει να φύγει κι έχουμε συζητήσει αρκετές φορές με τη Forward κι έχουμε καταλήξει σε μια λύση. Σε λίγες εβδομάδες όλα θα ξεκαθαρίσουν. Είμαστε ακόμα στις συζητήσεις με τον Hayden και ίσως μέχρι τον επόμενο αγώνα να έχουμε κλείσει τη συμφωνία. Είμαστε πολύ κοντά!"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Magny-Cours: ΚΑΤ2

« Προηγούμενο άρθρο

Terol: Περνώντας στην αντεπίθεση!

Χορηγοί