• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Terol: Περνώντας στην αντεπίθεση!
Σημείο αναφοράς η νίκη του στην Aragon
Νέα 05/10/2013 - 16:47

O Nico Terol έκανε μια μεγάλη εμφάνιση στην Aragon, κατακτώντας τη δεύτερη φετινή του νίκη σε μια κρίσιμη στιγμή για τον ίδιο, καθώς μόλις πρόσφατα διαγνώστηκε με δυσανεξία στη λακτόζη!

 

Το Σ/Κ στην Aragon ήταν θετικό για τον 25χρονο (είχε γενέθλια πριν ακριβώς μια εβδομάδα) και ο ίδιος τόνισε: "Πριν το Σ/Κ είχαμε κάνει δοκιμές στην Alcarras και ήξερα ότι είχα βρει κάτι θετικό με τη μοτοσυκλέτα. Η πρόσφυση, η γενικότερη αίσθηση ήταν τέλεια! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ένα τόσο ονειρικό Σ/Κ!" σχολίασε ο Ισπανός στο επίσημο site του Πρωταθλήματος.

 

Η προηγούμενη πτώση στην απόδοσή του, μπορεί να πιστωθεί ως ένα βαθμό και στη δυσανεξία στη λακτόζη, πρόβλημα που πρόσφατα διαπίστωσε ότι έχει. "Τέλειωνα τους αγώνες κατάκοπος, ενώ ίδρωνα και πάρα πολύ", πρόσθεσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 125cc το 2011. "Με διέγνωσαν με δυσανεξία στη λακτόζη και οι γιατροί ακόμα το κοιτάνε, αλλά με τη νέα δίαιτα που ακολουθώ νιώθω πολύ καλύτερα και αυτό είναι θετικό. Οι προηγούμενοι αγώνες ήταν πολύ δύσκολοι, αλλά μου άρεσε η Aragon και ήξερα ότι μπορεί να εξελιχθεί σε κρίσιμη καμπή για μένα".

 

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως τόνισε ο ίδιος ο Ισπανός, του μεγάλου ανταγωνισμού στην κατηγορία, είναι το γεγονός ότι "...κάνοντας τα ίδια πράγματα, στον προηγούμενο αγώνα πάλευα για τη δέκατη θέση ενώ τώρα ήμουν στην κορυφή!"

 

Επόμενο άρθρο »

Κόντρα Aspar-Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ducati Diavel

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα